Ki volt rád legnagyobb hatással az életben?
Figyelt kérdés
2016. márc. 13. 19:32
1/11 piriiiii válasza:
Ha nagyon ki kell választanom embert, akkor a nővérem. És művészek, és a művésztanáraim, és az utóbbi időben egy személy. Egyenesen megváltoztatja a világomat épp.
De leginkább a természet hat rám. :) Minden nap.
2/11 anonim válasza:
elég sok személy van, nem tudnám sorrendbe állítani
4/11 anonim válasza:
Meg a legtöbb embernek szerintem szintén.
5/11 anonim válasza:
3. Ne hidd hogy ez olyan alap dolog,rám szinte kicsit se volt hatással,max negatívba,és én azt mondanám hogy ÉN voltam,magamat fejlesztettem és magamat tájékoztattam sok mindenbe a külső információ által.
7/11 anonim válasza:
Szerintem ha anyád nevelt fel csecsemőkorodtól akkor az ő hatásai (akár pozitívak, akár negatívak) eléggé meghatározóak.
8/11 anonim válasza:
7. Meghatározó de apám nevelése is meghatározó,és nem azt kérdezte hogy kinek a nevelése a meghatározó mert akkor a fél családomat fel tudom sorolni, hanem azt hogy ki volt a legnagyobb hatással az életbe rám?
9/11 anonim válasza:
Attól még hogy nem az ő ELVEI szerint élsz (ahogy én sem), tudat alatt az ő hatásai érvényesülnek sokrészt. Persze ahogy haladsz az időben egyre kevésbé (főleg ha tudatosan is teszel érte), de attól még a kiindulási "mag" tőle származott, függetlenül attól hogy ez ma milyen részben van benned.
10/11 anonim válasza:
9. de ha 10 éven át anyám van rám a legnagyobb hatással és utána 20 éven át akkor összességében ki volt a legnagyobb hatással rám az életemben?hát a 2. személy. És nem mindenkivel foglalkozik az anyja sokat,sőt....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!