Tudnátok linkelni olyan önismereti teszteket, ami nektek segített abban, hogy jobban megismerjétek magatokat?
Figyelt kérdés
2016. márc. 12. 10:12
1/3 donmogyoróscsirke válasza:
www.éldazéletedésrájössz.com
2/3 anonim válasza:
Ez a tipológia nagyon jó. Nem csak magamat, hanem sok embert jobban megismertem és ezáltal jobban is tudom kezelni őket. Érdemes mélyebben áttanulmányozni.
Még ez van itt, de ez angol. Nem tudom, zavar-e.
Esetleg ez, bár ezt a tesztet nem tartom olyan jónak, inkább olvass utána a négy vérmérsékleti típus jellemzőinek, abból már be tudod lőni, melyikbe tartozol.
A horoszkópot ajánlanám még, de nem ez volt a kérdés. Viszont nekem az is stimmel. [link] - itt napok szerint van szétírva, szintén angolul.
Remélem, tudtam segíteni. :)
3/3 anonim válasza:
Első válaszoló egy tirpák féreg. Sokat segítettél, tényleg...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!