Kire mondják azt hogy dög? Miért mondta ezt nekem a barátom?
Figyelt kérdés
Kire mondják azt hogy dög?Nő vagyok és a barátom ezt mondta másnap reggel,amit egy esti szex előzött meg.Egyébként ez volt az első egyutt töltött éjszakánk.Ha ertitek mire gondolok.Miert dögözött le?! Ez felhaborito... :( Azt mondta: te dög- persze nem veszekedes formajaban csak ugy odaszurta..Aztan adott puszit es elment dolgozni.Miert?Ez mi?Ez mit jelent?2016. márc. 11. 11:17
11/13 anonim válasza:
Én is dög vagyok, ezt főleg akkor mondja a párom, mikor túl vagyunk egy jó szexen, amúgy jó értelembe említi. Jelentését inkább a rosszlány-hoz tudnám hasonlítani, szexi, kihívó.
Pl Elizabeth Hurley A bájkeverő című filmben :D ebben a szerkóban ő is dög
[link] Örülj neki, ha így lát a párod :D Szóval nem bántani akart.
12/13 anonim válasza:
nincs mit,vagy ez is lehet : [link]
13/13 A kérdező kommentje:
Jó.Köszi,a kedves választ.Az utsó kommentelô videojat nem merem megnézni félek hogy leszedi rolam a maradék önbizalmamat is
2016. márc. 12. 13:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!