Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Melyik csaj mondja ezt?

Melyik csaj mondja ezt?

Figyelt kérdés
Csajommal most szakítottam, és most küldte azt az üzenetet hogy szóljak ha lesz valakim,mert akkor ő is bepasizik. Miért várja hogy előbb én lépjek teljesen túl?-.-
2016. márc. 10. 19:58
 1/4 Gaura válasza:
100%
Jajjjjjjjjj te... nyilván azért, mert úgy gondolja, hogy még együtt lesztek, és nem akar "megcsalni" hiába nem vagytok együtt. :)
2016. márc. 10. 20:03
 2/4 A kérdező kommentje:
Nekem ugy tűnik inkább ez egy fajta bosszuállás
2016. márc. 10. 20:43
 3/4 anonim ***** válasza:
60%
üdv a dedóban :)))
2016. márc. 11. 09:05
 4/4 anonim ***** válasza:
Lehet reménykedik hogy még kibékültök, vagy újrakezditek, és addig nem akar kezdeni ő se senkivel míg te egyelőre szabad vagy (és lelkiismeret is lenne miattad). Mert míg nincs senkid addig van reménye visszakap, viszont ha te ''becsajoztál'', abból tudni fogja semmi esélye nincs és hogy ő se maradjon magányos ezért majd akkor ő is ''bepasizik'' (egyfajta bizonyítás hogy ''megmutatom'', ha már te is túlléptél rajta és van másvalakid akkor neki is lesz).
2016. márc. 13. 13:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!