Csak szerintem vicces a lányok reakciója amikor valakiért betegesen rajonganak? Lásd példa: Justin Bieber koncert
Értem,hogy elvárod, hogy mi találjuk ki, hogy ez csak példa volt, de nem adtad ennek jelét. :)
Na, de ne legyen harag.
Keress rá Jon Bon Jovi-interjúkra, ahol van élő közönség. Magát az énekest is idegesíti, hogy nem zenésznek nézik, hanem pasinak.
Szerintem az a gáz, hogy ezen nevetsz. Én nagyon szerettem "rajongani", nagyon jó érzés volt. Mikor a Spice Girls feloszlott, azt hittem, többé nem fog sütni a nap, nem leszek boldog. Igazi, mély érzések voltak.
Vagy pl. mennyit bőgtem kedvenc könyvekben a halálokon, kész voltam.
Felnőttként is néha elkap kedvenc sorozat miatt, hogy most ez meg az él-e, hal-e. De tudom, milyen volt régen, és én is olyan voltam, nem ítélkezem.
Sőt, focimeccsekbe is beleélem magam, amikor vége van, és mutatják a csalódott embereket, ahogy csak ülnek a lelátón és néznek maguk elé, akkor kapok észbe, hogy ugyanúgy állok és fogom a fejemet, csak a tévé előtt.
28/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!