Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Létezik olyan, hogy valaki...

Létezik olyan, hogy valaki nagyon jóképű pasi, de ő nem tud róla?

Figyelt kérdés
2016. febr. 29. 01:23
 1/6 anonim válasza:
Nem :D a ferfiak ha nem néznek ki olyan jól ők akkor is azt hiszik hogy de :D ezaltal van önbizalmuk és tudjak a dolgaikat ..mar mint hogy hogyan csabitsanak el egy nőt :) aki meg tenyleg helyes az tudja nagyon is, es eleg szepen kihasznalja az adottsagat:)
2016. febr. 29. 01:56
 2/6 anonim ***** válasza:

Első hülyeséget ír már bocs.

Valamilyen szinten igazat ír de ez általánosítás lenne kb 4-5 milliárd férfira :D

Én például nem tudom beosztályozni magam,kicsi baráti köröm van és nem kapok nagyon visszajelzést a külsőmről illetően.Meg ugye a külső relatív amúgy is.Volt többször is,hogy mentem az utcán és megfordult utánam egy-két lány és a szemembe nézett utána elfordult és vissza nézett meg volt néhány aki személyesen szólított meg vagy fb-n írt ilyenkor az önbizalmam megjött egy ideig,mostanában nem járok nagyon sehova bulizni vagy valami. 21 évesen nem volt hosszú távú kapcsolatom egyszerűen nem tudom magam beosztályozni,hogy milyen vagyok.Első próbálkozásom nem rég volt egy lánynál akit szerettem és komolyan gondoltam volna vele de koptatva lettem szóval önbizalom megint nem sok van:) Én azt látom inkább azok akik népszerűbbek azok néznek ki jól nem is a külső számít igazából,hanem a tömeghatás.Egy ismerősömnek tele beszélték a fejét egy csajról aki full átlagosan nézett ki,hogy ilyen jó csaj meg olyan jó és elhitte és ráakart már mozdulni,hogy ő milyen jó csaj de elmesélték neki,hogy tele beszélték a fejét.Meg ami velem történt több is volt ilyen egy társkereső oldalon fent voltam a szűk baráti köröm miatt eleve már társkeresőn többen kedvelték a képeimet mint fb-n na néhány csaj teljesen oda meg vissza volt tőlem,hogy ilyen g*ci jó pasi vagy meg olyan aztán kérték,hogy jelöljem be őket fb-n az egyiket én kerestem meg és jelöltem be 20-30 lájkos képeim után éreztem,hogy valami másra vágytak és szó szerint mintha koptatni akarnának mintha nem is lennék olyan jó vagy ilyesmi pedig semmi nem változott."Bár mondjuk rajtuk látszódott,hogy ilyen like gyűjtős csajok 1-2k like képenként"

Annyi féle ember létezik egyszerűen nem tudom kihez kéne hasonlítani magam vagy mi alapján.Az hogy történt egy két pozitív és negatív dolog a múltban az alapján nem tudom megmondani de már nem is érdekel.

2016. febr. 29. 02:54
 3/6 anonim ***** válasza:
Én pont ilyen vagyok!
2016. febr. 29. 05:39
 4/6 anonim ***** válasza:

Nem létezik.

Aki így néz ki, az kizárt, hogy ne tudjon róla: [link]

:)

2016. febr. 29. 07:26
 5/6 anonim ***** válasza:

Igen.

Ez nézőpont kérdése.

Ha valaki "jóképű", emberek nagyjának pozitív.

Ha ő kisebb részbe van s nem tudja, hogyan vélekedik róla többség, ilyen.

2016. febr. 29. 09:28
 6/6 A kérdező kommentje:

Utolsó, bocs, d nem értem ezt a mondatszerkezetet.

A linkelt pasi nekem nem tetszik, de nyilván nem ez a lényeg. Várok még válaszokat.

2016. febr. 29. 15:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!