Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mi történne ha átváltanék...

Mi történne ha átváltanék bunkó személyiségbe?

Figyelt kérdés

eddig elég passziv életem volt, mindenkinél a megfelelés szerepet töltöttem be kb,a "jófiú, jó viselkedés de már unom igy..h semmi hasznom nem származik belőle. egy helybe toporgok, nem haladok előrébb.

Na de mi történne ha valahogy meglehetne csinálni, hogy úgy viselkedjek hogy sz.rok mindenre s mindenkire, azt csinálom amit akarok.

Mi lehet a legrosszabb és a legjobb ami történhet ilyen változtatásnál , hátrányai előnyeit tekintve ?

25F

2016. febr. 28. 20:22
 1/6 anonim ***** válasza:
56%
Szomszédaid a lábtörlődre szarnak.
2016. febr. 28. 20:23
 2/6 anonim ***** válasza:
Végre elengedhetnéd magad. A megfelelés szerepet nődd ki! Nem férfias és gondolom a szüleid nevelték beléd ezt. Kezdj el élni, ne megfelelni akarj hanem jól érezni magad!
2016. febr. 28. 20:25
 3/6 anonim ***** válasza:
Ne abba válts. Legyél nyílt s kész.
2016. febr. 28. 20:26
 4/6 anonim ***** válasza:
Ha feltétlen közutálatnak akarsz örvendeni....
2016. febr. 28. 20:31
 5/6 A kérdező kommentje:
hát nem hiszem, hogy aki bunkó annak csak közutálatja van
2016. febr. 28. 20:47
 6/6 anonim ***** válasza:

Én a helyedben inkább azon is gondolkodnék, hogy egyszerűek olyan társaság fele kellene menjek, helyekre, amiket szeretek, tehát ahol nem kell "tettetnem" a megfelelést.

Én nem szoktam bunkó lenni a környezetemben, de nem jópofázásból, egyszerűen így érzem, azonkívül akiket lesz*rok, azokkal nem foglalkozok.

A szövegleírásod alapján meg az jött le, hogy ennél tovább úgy teszel mintha érintené az illetékeseket, hogy te lesz.rod őket? Vagy meghatni akarod őket ezzel? Vagy milyen szándékkal akarsz bunkó lenni velük?

Mit értessz az alatt, hogy bunkó a személyiséged? Nem léteznek a földön olyanok, akiket esetleg kedvelnék, azokon kívül akiket lesz.rsz?

Szerintem rendben van, ha azt teszed őszintén, amit szeretnél, de én őszintén szólva hova kellene rohanjak attól, hogyha valaki ilyen problémákkal "bunkón viselkedik velem"? Egyszerűen döntse el, hogy ne foglalkozzunk egymással, ha csak zavaró tényezők vagyunk.

Nem muszáj bunkó legyen, csak érthető legyen. A jópofázásokkal meg lehet, hogy nem az.

2016. márc. 3. 17:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!