Mi volt a leggázabb privát levél, amit itt kaptál, vagy legostobább nyilvános vita?
Hát én nemrég kaptam egy 6 levélből álló fikacunamit, mert egy ilyen "én soha az életben nem kaptam kedvességet egy nőtől sem, ezért az összes k...a" kommentre megválaszoltam, hogy a k...a szó nem ezt jelenti, és hogy tuti, hogy kapott már nőtől kedvességet, csak nem feltétlenül romantikus kapcsolatban, hanem pl. a tanára segített neki. Hát az utolsó üzenete az volt, hogy "b...alak seggbe"... meg hogy leszarja, milyenek voltak vele a tanárnénik, mert az érdekli a f...át (nem ezekkel a szavakkal, de hasonló stílusban)... el lehet képzelni, hogy az előtte való kisregény milyen értelmes volt. Szegény jólelkű férfi, akit minden nő bánt.
De amiket még kaptam:
- szépség, divat kategória, megkérdezték, hogy mivel szőrtelenít az, akinek lent sűrűbben nő a szőre. Én megírtam, hogy én nem borotválom lent, max. megnyírkálom ollóval... erre jött egy olyan levél, hogy "hú, ugye annak a nőnek, akinek ott lent jó szőrös, ahhoz nagyon nagy méretű szerszám dukál... mert neki az van"... nem tudtam, sírjak-e vagy röhögjek...
- "cseréld le rám a vőlegényed, én biztos jobb vagyok az ágyban" (poén: 3 levéllel ezelőtt még ugyanaz az ember szűz volt... nyilván akkor tudja, milyen jó az ágyban :D)
- "nem érdekel, hogy vőlegényed van, de feküdjé má le velem, mert miattad fogok öngyilkos lenni meg az összes nő miatt, amiért 22 évesen még nem voltam nővel"
meg az összes, amikor megírom, hogy nem modellalkatú és nem gazdag párom van, hogy : "biztos lecseréled majd" meg "kamus hülye k...a".
Legostobább vita meg:
Volt pár...
Talán a legostobább:
Egy nagyon kvalifikált 16 éves hölgy kiírta, hogy mondjuk már meg neki, hogy melyik fogamzásgátlótól nől! a mell, mert neki az kell. Nem, nem kötöttem bele a szóhasználatába, de megírtuk neki többen is, hogy ne legyen már ilyen butus, ez nem így működik... mindenkire máshogy hat a gyógyszer, és úgyis a doki írja fel neki a személyre szabottat, és lehet, hogy ami neki a mellét növeli, az más tereken rohadt káros lesz neki. Erre én lettem neki mindenféle b...atlan 50éves asszonyság... (nem, nem vagyok az)
Meg úgy egy csomó másik, amikor elkezdtek velem vitázni úgy, hogy 1) kérdéshez nem kapcsolódott, 2) nem is állítottam, hogy amit ők mondanak, ne lenne igaz.
Példa: kérdés, hogy miért van a visszafogott, takaros csinos egyetemista lányoknak is gyakran fb-n kigyúrt, izmos, bunkó pasijuk meg miért osztogatnak meg félmeztelen pasiról meg gyémántokról képeket.
Erre annyit írtam összesen, hogy ha olyan a kérdező, mint sok más srác, akit ismerek, ott hibázik, hogy valószínűleg tudat alatt, hogy az ízlését legitimálja meg mert nem meri bevallani, hogy neki is a tiptop csajok tetszenek, bárkire ráfogja, hogy átlagos meg takaros meg visszafogott, aki nem rakja ki a csöcsét, közben meg sokan mások meg látják, hogy ugyanolyan flegma meg anyagias, csak ízlésesebben öltözik, és ezek között tuti talál olyat, aki anyagias. Erre jön egy komment, hogy: Méééé várod el, hogy a szürke egér csajokra is ugorjanak a pasik, mikor fordítva nincs így?
Hol írtam ilyet, basszus? Nem panaszkodtam azon, hogy ezek a srácok nem a ténylegesen átlagos lányokat keresik, főleg mert ha ez az ízlésük, akkor amúgy sem fogunk összepasszolni (én is kb. átlagos vagyok)...
Utolsó: a nől egyes nyelvjárásokban teljesen elfogadott lehet. Legalábbis a nyelvészek szerint.
Köszi amúgy a te leveledet is, mindenkinek ment a zöld kéz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!