Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hogy hívják azt az állapotot,...

Hogy hívják azt az állapotot, amiben most vagyok?

Figyelt kérdés
Nem akarok kisregényt írni, legyen elég annyi, hogy elég szarul alakult az életem. Szépen fokozatosan minden egyre rosszabb lett, teljesen kilátástalanná vált a helyzetem, és itt most nem anyagi, hanem lelki dolgokra gondolok. Tulajdonképpen eljutottam oda, hogy az ég 1 adta világon senkinek nem számítok, senkit nem érdekel ,hogy mi van velem, tehát eljött a vég. Sokan mások már rég feldobták volna a talpukat a helyemben, ám velem nem ez történt, hanem valami egészen különleges, csak ültem egy helyben, és egyszer csak elkezdtem röhögni, és egy jó pár percig csak megállás nélkül röhögtem, rájöttem, hogy olyan mindegy most már ,h mi történik velem, és ez tulajdonképpen jó érzés, olyannyira ,hogy csak röhögni tudok, azóta is jókedvem van.

2016. febr. 27. 21:30
 1/5 anonim ***** válasza:
Kínodban rohögsz.
2016. febr. 27. 21:35
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom - talán megszabadultál a kötöttségektől és az elvárásoktól, és ez egy katarzisszerű élményt adott neked.
2016. febr. 27. 21:46
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Talán egy kisebb megvilágosodás. A gödör legaljáról már csak felfelé vezet út, és most gondolom, elindultál.

Ez most engem is mosolyra fakasztott. :)

2016. febr. 27. 21:56
 4/5 anonim ***** válasza:
Dolgok felülről nézése.
2016. febr. 27. 22:05
 5/5 Kim Bo Mao ***** válasza:
Volt velem is hasonló többször is. Úgy éreztem bár meghalnék, nincs értelme az egésznek, de ahelyett, hogy egyből kinyírtam volna magam hirtelen az az érzés fogott el, hogy mivel számomra úgyis mindegy, ezért már nem féltem, tényleg, ahogy az egyik előttem szóló írta, eltűntek a kötöttségek a megfelelési kényszer, hirtelen szabadnak éreztem magam. Lehet, hogy nálad is ilyesmi van, de az is lehet, hogy a helyzet már-már annyira abszurd, hogy nevetést vált ki belőled, ami aztán elmúlik és utána jön a mély depresszió... Remélem nem utóbbi...
2016. febr. 27. 22:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!