Egy lmp-s srác és egy jobbikos szimpatizánsú lány kapcsolata működhet?
Figyelt kérdés
2016. febr. 27. 11:24
2/11 anonim válasza:
Kizárt...kivéve, ha a fiú apaiágról a nagynénije szomszédja DK-s
4/11 anonim válasza:
#3-as: +1
Aki az alapján választja meg párját, hogy hova való, vagy milyen a véleménye adott dolgokról az szánalmas ember.
5/11 anonim válasza:
mitől lenne szánalmas? te vagy a szánalmas, ha így gondolod, mert akkor nálad a külsőn kívül minden más tök lényegtelen...nem kell ennyire lesarkítani, hogy most lmp vagy jobbik stb. de alapvetően egyet kell érteniük, ha párkapcsolatban akarnak élni.
6/11 anonim válasza:
"Aki az alapján választja meg párját, hogy hova való, vagy milyen a véleménye adott dolgokról az szánalmas ember."
Akkor mi alapján válasszon, te szerencsétlen? Nem fontos, hogy mi a véleménye az adott dolgokról? Te normális vagy?
Csak az alapján válasszanak az emberek, hogy milyen izmos/milyen segge van a másiknak? Nem inkább ez a szánalmas?
7/11 anonim válasza:
Politikai nézetek alapján múlik az,hogy milyen párt választasz magadnak ? Te jóég... szerintem hagyd a srácot/csajt,jobbat érdemel nálad.
8/11 A kérdező kommentje:
Nekem nem gond, csak a srác miatt kérdeztem, lehet nála ez gond lenne
2016. febr. 27. 12:32
9/11 anonim válasza:
Attól függ, melyik részeivel értesz egyet a Jobbiknak. Ismerek pl. olyat, akinek semmi baja a zsidókkal, cigányokkal meg a melegekkel, csak a bűnözőt nem szereti közülük, viszont bejön neki az ősmagyar kultúra, EU-ellenes és szerinte a közbiztonságért sokat tehetne a Jobbik. Ez nálam még elmenne (még ha EU-párti vagyok is, mert nem látom reális esélyét a kilépésnek, tehát nem zavar, hogy ő támogatná), de egy vadkeresztény, antiszemita jobbikossal nem jönnék ki.
10/11 anonim válasza:
Mivel egy kapcsolatban személyiség számít, igen.
Ebben nincs összefüggés elméletileg.
Gyakorlatilag ha tudatlanok és buták..., akkor tényleg nem működhet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!