Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Apám irigy lenne rám? Vagy...

Apám irigy lenne rám? Vagy miért csinálja ezt? Miért lett ilyen?

Figyelt kérdés

Idáig egyetértettünk szinte mindenben, segítettük egymást. Műszaki vonalú képzettségünk van mindkettőnknek. Manapság meg azt kezdi bizonygatni, hogy én nem érek semmit a diplomámmal, hogy nem tudok a gyakorlatba semmit, meg az angol nyelvtudásommal sem, mert a nyelv az "csak" egy eszköz, nem való semmire. Meg minek a matekot tudni, meg ilyenek... Most újítok fel egy veterán motort két éve, teljesen saját erőből, és nem hogy segítene, hanem hátráltat benne. Amikor erről van szó, egy szót se szól, mikor egy kis segítségre szorulnék. Direkt kimutatja, (nem tudom miért) hogy őt ez mennyire nem érdekli. Bezzeg mással meg képes órákat beszélni, a másik ember szeretett témáiról, meg dolgozni nekik ingyen, meg az időt elcseszni. Eddig is voltak motorjaim elég sok, amik kevésbé értékesek, ez előtt. Akkor együttműködő volt, meg stb. Most meg fennhangon másnak mondja, mikor én is hallom, hogy a motorozás az csak egy "státusz szimbólum" volt annak idején is, meg most is... Vagy ilyen rossz indulatúvá változott volna? Én abszolút nem sznobozni akarok a motorral, meg hasonlók.

Vagy mit gondol szerintetek? Miért csinálja ezt?

2016. febr. 24. 13:19
 1/3 anonim ***** válasza:
55%
A leírásod alapján én is azt gondolom, hogy irigy, mert te elérted azt, amiről ő álmodott. Én leülnék vele beszélgetni, és rákérdeznék az ide írt dolgokra. Persze a gondolatod hogy irigy ne említsd, mert azzal gondolom részéről vége is lenne a beszélgetésnek.
2016. febr. 24. 13:27
 2/3 anonim ***** válasza:
irigy.
2016. febr. 24. 13:55
 3/3 anonim ***** válasza:

"Direkt kimutatja, (nem tudom miért)"

Kérdezd meg tőle.

"Én abszolút nem sznobozni akarok a motorral, meg hasonlók"

Ergo neked nem az...

Miért nem közlöd vele? Miért nem kommunikálsz vele. Eddig jó volt kapcsolatotok. Hajrá. Beszéld meg vele.

Valószínűleg irigy, de nem tudni biztosan. Beszéld meg vele s minden seggszaft cselekedete közben/után beszélj vele.

2016. febr. 24. 15:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!