A munkások miért lógatják mindig a földig a nyelvüket, és miért folyatják a nyálukat, ha én vagy bárki aki nőből van, elmegy mellettük?
Pedig ez így van.
Kizzzárólag a fizikai munkások bámulják meg a nőket.
A szellemi dolgozók eközben párás tekintettel gondolnak a tegnapi focimeccsre, és nekik a farkuk sem szokott felálni, csak ha gyereket terveznek.
Én 46 vagyok,és inkább ellennék egy fiatal pipivel,mint egy pörköltszagú,kötöttmellényes,lógócsöcsű 40 körüli vénasszonnyal.
Egyébként a munkások legnagyobb része primitív,és aki primitív,az nem tuja,hogy illetlenség bámulni a másik embert,akármennyire egy jó nőről van szó.
És még van aki be is szól,meg fütyürészik nekik.
Ez független attól,hogy van e családjuk.
Azért, mert megengedhetik maguknak, hogy ne hazudjanak saját maguknak!!!
Ne legyenek illúzióid!
Ez nem iskolai végzettségtől, munka minőségtől, intelligenciától függ.
Semmi köze hozzá!
Akármennyi diplomája lehet valakinek, akármilyen értelmiségi lehet valaki, 100%-os biztonsággal kijelenthetem, hogy ilyen téren pontosan ugyanolyan gondolatai vannak, mint az általad említett melósnak.
Csak olyan társadalmi rétegben él, olyan munkakörben dolgozik, ahol számít mások véleménye, "adni kell magára" magára kell erőltetni egy aszexuális visszafogottságot, mert azokban a körökben hátrányt jelentene az érzéseinek a gátlástalan megnyilvánulása.
Egy egyszerű kétkezi melósnak nincs ilyen fajta veszteni valója, megengedheti magának hogy őszintén vállalja az ösztöneit.
És magasról szarik rá, hogy ez szerinted undorító...
mivel ezzel csak a saját szűklátókörűségedet bizonyítod, miszerint a természet az egy undorító dolog.
Az undorító az az, amikor nem csak megbámulnak, hanem körbevesznek 20-an, és mindegyik rojtosra dugja a p-nád, miközben a rendőrök 20 méterről nézik a lezárt astrában.
Mint nemrég Kölnben.
Szóval szerintem örülj neki, hogy nem egy nyomorék kutya vagy, aki után elhányják magukat az emberek, és élvezd ki ezt a pár évet, úgyse fog sokáig tartani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!