Miért vannak olyan emberek akiknek mindenképpen kell valaki akit követhetnek?
Először csak azzal kezdőkik, h jóba van valakivel. Aztán elkezd mindenhova vele járni, és egy idő után annyira azonosul a másikkal, h már nincs önálló véleménye. Azt "gondolja" amit a másik, és azt teszi amit a másik jónak lát. Az "engedélye" nélkül nem tesz szinte semmit. Szószerint ráragad a másikra, és próbál egyre több olyan dolgot generálni, amire úgy tekinthet mintha közös lenne bennük.
Kifogásokat keres, mert a programkora is csak akkor megy el ha a másik is megy. Addig áll ki egy nézőpont mellet amíg a másik is. És nem veszi észre h egy árnyékká változik. Az a tipikus: bólint amikor bólintok
Szóval tőle őszinteséget hiába várok, mert azt nézi h hogyan tud megfelelni, ezért olyan dolgokat mond amiről úgy gondolja h imponál.
Hihetetlen h képtelen egyedül megállni a lábán
Ismertek ilyet? Veletek volt már ilyen? Van a környezetetekben ilyen? Hogy kezelitek?
Mondjuk simán lehet h észre sem vettétek h ilyennel van dolgotok..egyszerűen csak azt gondoltátok hűű de jó barát. De az ilyen nem barát :(
Bocs a terjedelemért!
Kerüli a konfliktust, kevés az önbizalma.
Lehet az az oka, hogy így lett nevelve. Bármilyen önállósodási törekvését csírájában elfojtották a szülei, így le is szokott róla szép lassan.
Ez egy nagyon beteg folyamat.
És igen, van benne személyes sérelem, másképp nems is esne olyan rosszul. Egy ilyen emberrel élek együtt és már körülbelül a harmadik embert találja meg akit lemajmol. Mindig a számára legszimpatikusabbat vagy a legdominánsabbat keresi.
Érdekes amit mondasz :) Nekem volt egy lánybarátom, aki vmi hihetetlen kiváncsi volt az én gondolkodásmódomra, értéklátásmódomra, mindenre ami én voltam. S igazából ezekből azokat amiket helyesnek vélt beépítette magába :) Persze addig nem ment el h mindig egyetértsen velem, vagy h ne legyen saját véleménye. Sőt nagoyn jó volt vele vitatkozni mert tőlem sokat tanult és utánna is olvasott amit mondtam neki. Szval szinte kineveltem magamnak egy lányt :D Ennek 1 éve, azóta már a párom :) Az én kis művem, hisz én formáltam egy magabiztos okos nőt :)
Lehet ez jól is csinálni. Csak azon múlik h a lemásolandó fél h kezeli a helyzetet
25F
Mert olyan genetikával és élet előzménnyel rendelkeznek ami ezt váltotta ki belőlük.
Ők sem fogják tudni választ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!