Férfiak! Mennyire zavaró nektek, ha egy nőnek sárga a foga?
Figyelt kérdés
Szép, rendezett fogsora van, szabályos fogai, de sárgásak. Nem azért, mert nem mossa, hanem mert ilyen betegsége van:
2016. febr. 21. 21:11
1/11 anonim válasza:
Én is mosom rendszeresen, mégis sárga. Eddig még senki nem tett rá megjegyzést. Mondjuk ez bőrszíntől is függ, hogy mennyire feltűnő. Ha barnább lennék, szerintem még én sem venném észre.
2/11 anonim válasza:
Én mindig mosom,de az egyik első fogam sárgább,mint a többi,de még senki nem szólt miatta :-)
3/11 anonim válasza:
ha ez zavar akkor érdemes gyűjtened direkt héjra,vagy edzel magadnak egy bomba testet.
és akkor senkit sem fog zavarni.
vagyis megszünteted pénzel,vagy kompenzálsz,vagy elfogadod.
4/11 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat.
Utolsó: most azt kérdezem: ti elfogadjátok-e.
2016. febr. 21. 22:14
5/11 anonim válasza:
Én is mosom normálisan, még is tiszta sárgák a tövükben ._. Engem nem zavarna forditott esetben, ha egyébként más baj nincs, szóval nem büdös a szája, nincs fogköve, stb.
6/11 Blade Bone válasza:
Nem igazán, bár őszíntén szólva a lepedék és rossz lehellet taszítóbb, szóval ez egy amolyan nem tudom kategória.. De ha lennének pozitívumok az emberrel kapcsolatban, elfogadnám.
7/11 anonim válasza:
Csak akkor zavar ha lepedékes, vagyis ha látszik, hogy nem mossa naponta, mert az az igénytelenség jele.
8/11 anonim válasza:
Ha jó nagyok a didkók akkor úgyse a fogát nézik :D
9/11 A kérdező kommentje:
Köszi.
2016. febr. 22. 16:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!