Futni megyek a párommal. De nagyon izgulok, mert nem vagyok sportos alkat. Mit csináljak?
már jó pár éve együtt vagyunk. ő régebben sportolt(pár éve). én sosem .
eléggé el vagyunk tunyulva, így futni akarunk járni esténként. de kicsit félek,hogy nem -e ábrándul ki belőlem,hogyha hamar kifulladok?
amúgy nem vagyok túlsúlyos, inkább az a gond,hogy puha vagyok :D alakom jó, de semmi izom.
ti nem ábrándulnátok ki kicsit? hogyha látnátok,hogy a barátnőtök egy kör után levegő után kapkod?
amúgy jó kapcsolat, jó a kommunikáció. szóval tudja is,hogy nehezen fog menni nekem, azt mondta nem baj, lesz majd jobb is, meg ő se van most toppon. de csak jobban fogja bírni mint én
"ti nem ábrándulnátok ki kicsit?"
Minden bizonnyal pár év után már tisztában vagyok a párom képességeivel.
Csak ahogy az első írja, ne siránkozzon, meg rinyáljon. Másrészt figyeljetek arra hogy ne mindenképp az ő tempóját próbáljátok diktálni, hanem próbálja felmérni a te "tudásod" és az alapján futni, folyamatosan növelve a távot, tempót. A fokozatosság nagyon fontos, mert másképp szétcseszheted a térded, ízületeid is a hirtelen terheléssel.
Fussatok egyéni tempóban, ne alkalmazkodjatok egymás sebességéhez. Kezdd kocogással, ne erőltesd magad kifulladásig, attól csak elmegy a kedved az egésztől. A futáshoz nagyon hamar hozzá lehet szokni, 3-4 hét múlva már nem lesz szégyellnivalód a teljesítményedben :)
Amúgy is, ha évek óta nem futott ő sem, akkor nem lehet túl nagy különbség az erőnlétetekben. De ha lenne is, akkor is büszkének kéne lennie rád, hogy elkezdtél lépéseket tenni a tunyaság ellen. A legtöbb ember ezt nem teszi meg, de te igen. Légy te is büszke magadra, még ha az elején lassú is vagy! Futásra fel! :)
köszi a tippeket:))
majd megírom,hogy hogy ment
"amúgy jó kapcsolat, jó a kommunikáció."
Ezek után ez komoly kérdés??
Személyiség számít. H tudna emiatt kiábrándulni bárki valakiből akinek egy lepkelábnyi agya is van? >,<
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!