Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Milyennek ítéltek meg a zenei...

Milyennek ítéltek meg a zenei ízlésem alapján?

Figyelt kérdés

Intelligencia, személyiség, stb.

Szimpatizáltok egy ilyen emberrel vagy épp ellenkezőleg, taszítana titeket.

Sokat előadót kedvelek és bármilyen stílusú zenét meghallgatok, a lényeg, hogy számomra jó legyen.

Kedvencek: White strips, Muse, The Cure, Queens of the stone age, Korn (na nem minden száma) , Björk, Nine inch nails, Radiohead, Depeche mode, Tricky, Massive Attack, Portishead, Red hot chili peppers, Unkle, Artic monkeys, The oadt shadow puppets, Nirvana, Jamiroquai.

Magyarok közül: Beat dis, Amber smith, Ivan and the parazol

2016. febr. 20. 11:58
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

Nem, nagyon nem. Nehezen barátkozom, mert sok az érdekember, simán hátbatamadjak az emvert. Megválogatom, h kit/kiket engedek közel magamhoz. Nem, egyáltalán nem szeretek a középpontban lenni. Sokszor jól esik egyedül lenni, elvonulni a világ elől.

Akiket kedvelek, azokkal tényleg sokat beszélek, be nem áll a szám. Persze értelmes dolgokról dumálunk. Az idősekkel is jól kijövök, szívesen meghallgatom a sütireceptjeiket vagy régi nosztalgikus élményeiket. Harsány emberek nem vonzzanak

2016. febr. 20. 12:53
 12/16 anonim ***** válasza:
Nekem semmilyen sem tűnsz, nem tudok rólad semmit.
2016. febr. 20. 15:19
 13/16 A kérdező kommentje:
Tudni szeretnél vmt?:-)
2016. febr. 20. 16:18
 14/16 anonim ***** válasza:
Zenei ízlésről nem feltétlen lehet valakiről megmondani, hogy milyen a személyisége és intelligenciája. Én pl. hasonló zenéket szeretek, de visszafogott és csendes vagyok, viszont van olyan haverom, aki ugyanazokat szereti, mint én és egy baromállat. :DDD
2016. febr. 20. 17:11
 15/16 A kérdező kommentje:
Sokszor az emberek nem merik megmutatni a valódi énjüket, nem olyanok, amilyennek látszanak. Azért kétlem, hogy egy kisegítőbe járt hüegyerek Radiohead-et hallgatna, de azt sem állítom, hogy zseni az, aki csak komolyzenét hallgat
2016. febr. 20. 18:06
 16/16 anonim ***** válasza:

Mert logikátlanul gondolkodnak.

Sokat el lehet mondani e által is, de mindenkiről más mennyiségűt és mindenkinél más mértékben.

"Szimpatizáltok egy ilyen emberrel vagy épp ellenkezőleg, taszítana titeket."

Egyik sem, míg nem ismerem meg. De én is olyan vagyok.., ha van mit élvezni benne, tetszik. Ha nincs, nem. Mindenki így működik igazából csak nem mindenki tudja így elmondani magáról.

2016. febr. 21. 20:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!