Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miert utanozzak en egy 19...

Miert utanozzak en egy 19 eves lanyt?

Figyelt kérdés

19 eves, en 23 vagyok. Egy fenykepen bezs terd ala ero magassarku csizma volt rajta, sotetkek farmer, feher ing es bezs forrditott bor melleny.(utolag lattam a kepet, amiota hallottam, hogy miket terjeszt). 1 honapja van fenn neki a ke fbon, tegnap pedig elmentunk a csajokkal iszogatni, es bezs terdig ero csizma volt rajtam, sotetkek farmer, feheres ingszeruseg es bezs forditott bor melleny. A fazonjuk, semmi nem hasonlit, csak a szinkombinacio, erre azt terjeszti, hogy en utanozom ot, mert lattam a mult honapban foltett kepet.

Mit erdekel engem, hogy hogy oltozik egy 19 eves lany, mit utanozzak rajta, ha tetszik valami, megveszem, kesz. Es egyreszt fel van haborodva, masreszt azzal jott, hogy o egy diva, azert utanozom :)))

2016. febr. 19. 12:33
 1/10 anonim ***** válasza:
91%
Mindketten borzasztó buta emberek vagytok: ö, hoyg azt hiszi, mindenkinek ö a fontos, öt utánazza bárki is, te meg, hogy foglalkozol ilyen hülyeségekkel.
2016. febr. 19. 12:38
 2/10 anonim ***** válasza:
81%
#1 ott a pont
2016. febr. 19. 12:43
 3/10 anonim ***** válasza:
87%
tojd már le
2016. febr. 19. 12:49
 4/10 A kérdező kommentje:
A valosagban nem mutatom ki, hogy erdekel, de akkor is, szivem melyen foglalkozom vele
2016. febr. 19. 12:54
 5/10 anonim ***** válasza:
84%
Én is az elsőt erősítem
2016. febr. 19. 13:01
 6/10 piriiiii ***** válasza:
84%
Hát akkor igyekezz ne foglalkozni vele. Nevetséges. : )
2016. febr. 19. 13:08
 7/10 anonim ***** válasza:
Mindenki így öltözik, ez az eredeti, csak ma 3 ilyen embert láttam.
2016. febr. 19. 14:55
 8/10 anonim ***** válasza:
*ez a divat, nem eredeti
2016. febr. 19. 14:55
 9/10 anonim ***** válasza:
Mert lelked mélyén zavar, hogy egy 19 éves föléd kerekedett. Akár akartad utánozni, akár nem. Támadási felületet adtál neki ő pedig kihasználta. Előfordul. Nem vagyunk tökéletesek. Lépj túl rajta és legyél jobb nála valamiben, amiben tényleg érdemes. Mert ez így piti.
2016. febr. 19. 15:02
 10/10 anonim ***** válasza:

Én aláadnám és mindenkinek azt mondanám, hogy igen, utánoztam, mert tök jól nézett ki és tetszett. Mindenki koppint valakit (ezt a kombót se te vagy ő találta ki), folyton érik ingerek az embereket. Mindenki csinálja - csak az álszent háborodik fel.

Azon kéne elgondolkozni, milyen remek ízlése van mindkettőtöknek. :D

Ugyan, lányok... Szeressétek már egymást egy kicsit, úgyis annyian rühellnek minket, nőket! Legalább egymás torkát ne akarjuk felszabni!

2016. febr. 19. 17:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!