Miert utanozzak en egy 19 eves lanyt?
19 eves, en 23 vagyok. Egy fenykepen bezs terd ala ero magassarku csizma volt rajta, sotetkek farmer, feher ing es bezs forrditott bor melleny.(utolag lattam a kepet, amiota hallottam, hogy miket terjeszt). 1 honapja van fenn neki a ke fbon, tegnap pedig elmentunk a csajokkal iszogatni, es bezs terdig ero csizma volt rajtam, sotetkek farmer, feheres ingszeruseg es bezs forditott bor melleny. A fazonjuk, semmi nem hasonlit, csak a szinkombinacio, erre azt terjeszti, hogy en utanozom ot, mert lattam a mult honapban foltett kepet.
Mit erdekel engem, hogy hogy oltozik egy 19 eves lany, mit utanozzak rajta, ha tetszik valami, megveszem, kesz. Es egyreszt fel van haborodva, masreszt azzal jott, hogy o egy diva, azert utanozom :)))
Én aláadnám és mindenkinek azt mondanám, hogy igen, utánoztam, mert tök jól nézett ki és tetszett. Mindenki koppint valakit (ezt a kombót se te vagy ő találta ki), folyton érik ingerek az embereket. Mindenki csinálja - csak az álszent háborodik fel.
Azon kéne elgondolkozni, milyen remek ízlése van mindkettőtöknek. :D
Ugyan, lányok... Szeressétek már egymást egy kicsit, úgyis annyian rühellnek minket, nőket! Legalább egymás torkát ne akarjuk felszabni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!