Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mit tudtok kiolvasni a kezirás...

Mit tudtok kiolvasni a kezirásombol?

Figyelt kérdés

[link]

Szerintetek?

2016. febr. 16. 20:49
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Én kitudtam olvasni a szöveget.
2016. febr. 16. 20:59
 2/11 A kérdező kommentje:
Oh akkor már tudom hogy olvasható:)
2016. febr. 16. 21:03
 3/11 anonim ***** válasza:
Mindent. Bárcsak ilyen szépen írnék...
2016. febr. 16. 21:04
 4/11 A kérdező kommentje:
Nem tudom hogy ez szarkazmus akart lenne de ha Szerinted szepen irok akkor Köszi:) bár ez meg a gyorsirásom ami csúnyább
2016. febr. 16. 21:07
 5/11 anonim ***** válasza:

A vonások szépek, ami a tollnak köszönhető főleg, de összességében viszont csúnya, helyenként nehezen olvasható, érettségin pl. ezért már szólnak. Variálod a folyóírást a gépírással, egyszer ez, egyszer az, amitől még csúnyább. A betűméretekre sem figyelsz oda. Plusz néhány betűt, betűket összemosol, teljesen máshogy írsz, mint ahogy kéne, önmagában felismerhetetlen lenne. A nyelvtani hibákat hagyjuk, de abból is van jó néhány.

De linkelhetnél egy képet mondjuk az irodalomfüzetedből, ahol sima tollal írtál, és nem gondoltál közben arra, hogy ezt majd elemezni fogják.

A vonásaid egyébként inkább lányosak, a kérdésből gondolom, hogy kamaszkorú lehetsz, de a stílusod inkább fiús.

Iskolában erre azt mondják, csúnya írás, szerintem átlagos, kevesen írnak szebben. Viszont, ha odafigyelnél rá, és gyakorolnád, akkor tudnál nagyon szépen írni.

2016. febr. 16. 21:18
 6/11 A kérdező kommentje:
Mindjárt töltök fel képet fuzetből. Egyébként valoban keverem a folyoirast a gepirással mert nagyon nem tetszik a sima folyóirás betűi viszont a gépírás betűi igen ezert van ilyen is meg olyan is.
2016. febr. 16. 21:23
 7/11 A kérdező kommentje:

[link]

Elvileg ez az. Ugyan nem irodalom de szerintem megteszi bar ez is egy rossz napomon készült. Az előzőn a toll egyébként egy sima Lidles vastagabb golyóstoll.

2016. febr. 16. 21:29
 8/11 anonim ***** válasza:

Ez csávó írása. Korban olyan 17-18 lehet.

A jelleme rendezett, precíz, megfontolt. Annyira nem értek ehhez :D Talált? :D

2016. febr. 16. 21:34
 9/11 anonim ***** válasza:
Én nem értek hozzá, de nekem tetszik az írásod:)
2016. febr. 16. 21:35
 10/11 A kérdező kommentje:
Talált de mindenki azt mondja ismerősök közül higy "lányosan" irok.
2016. febr. 16. 21:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!