Mindig lesznek olyanok akik utálni fognak valamiért?
Figyelt kérdés
A jobb sikeresebb pozitiv emberek életében is vannak olyanok akik utálják ? hogyan kezelik ? vagy hozzászokás kérdése ?2016. febr. 15. 12:03
1/5 anonim válasza:
Szerintem nincs olyan ember, akit valaki ne utálna, vagy legalább is ne szimpatizálna vele. A kiváltó ok, sokféle lehet. Azt tanuld meg, és tudatosítsd magadban, hogy nem kell mindenkinek megfelelni. Azoknak kell, akarj, akik számodra fontosak, akiket szeretsz. Nem kell mindenki véleményével foglalkozni. Igen, a sikeres embereket is sokan utálják. Nem tudom ki hogy kezeli, de szerintem a többség megtanul túl lépni azon, hogy megfelelni akarjon mindenkinek.
2/5 anonim válasza:
Igen mindig lesznek ilyenek, mert nem vagyunk egyformák, és az irigység emberi tulajdonság. Egyszerűen ne törődj velük, ha utalnak akkor úgysem a barátaid. Annál jobban nem tudsz kitolni velük mint ha levegőnek nézed őket.
3/5 anonim válasza:
4/5 A kérdező kommentje:
hmm valóban hasonló kérdés, mondjuk én első sorba nem anyagi háttérre gondoltam, de jó észrevétel
2016. febr. 15. 21:35
5/5 anonim válasza:
Ha nem anyagi háttér miatt vagy jobb, hanem tényleg jobb szándékú vagy, akkor ne is foglalkozz vele, ha valaki utál. Ha így is sikeres vagy, az valóban téged igazol. Nem ismerlek, nem tudom, mi igaz rólad, mi nem, ezt neked kell tudni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!