Arról mi a véleményetek, hogy lassan 29 leszek, és Édesanyám még mindig beleszól abba hogy dohányzom?
Nem tudok kimenni, csak kiosonni, de még akkor is megszólja mindig, hogy na cigizni voltál?
egyre jobban idegesít.
Nő vagyok.
Teljesen mindegy, hogy kiosonsz vagy a szeme láttára csinálod, a szagodon úgyis érezni fogja a büdös cigiszagot.
Amúgy az anyákban benne van, hogy ösztönösen a legjobbat akarják a gyereküknek, mindegy , hogy hány éves, féltik őket a káros dolgoktól. Gondolom a te édesanyád esetében is erről van szó. Most még talán idegesít, de később, amikor ő már nem lesz, hiányolni fogod még azt is hogy idegesítsen, sőt talán még hálás is leszel neki, mert ha nem szól rád elégszer, akkor ki tudja, talán előbb halsz meg mint ő.
De , hiába szólja meg állandóan ugyse tudok, és nem is akarok leszokni.
Nem velük élek, de mikor hazajövök vidáékre állandóan megszólja, pedig este szivok, szivnék el egyet csak, és még azt is....nagyon is visszafogom magam...
SZOKJ LE ÖNMAGAD MÉRGEZÉSÉRŐL??? :OOOOOOOOOOOOO
-.-
Később is bele fog szólni, de ezért még érthető is. Vannak rosszabbak.
Egyébként a dohányzás nekem is kritikus pont, mert a szervezetem nem viseli jól, szóval az én otthonomból ki van tiltva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!