Miért sírok sokszor részegen? (24/N)
Figyelt kérdés
Boldognak érzem magam a mindennapokban. Vannak dolgok a múltamban, amiket bánok, másként csinálnék, de nem rágódok rajtuk sokat. Nincs konkrét bajom.
De sokszor sírok, mikor buliztam, ittam és hazaérek, egyedül vagyok és még részegnek érzem magam, de már egyedül vagyok, esetleg iszom még a buli után itthon 1 sört és akkor. Egyszerre tölt el örömmel, hogy sírhatok és végtelen bánattal.
Józanul a hétköznapokban vidám vagyok, még tanulok és szeretem, anyagi biztonság vesz körül.
Mással is van ez így? Miért van ez?
2016. febr. 7. 16:09
11/13 Thomika20 

válasza:

Mert nincs senkid és egyedül érzed magad!
12/13 anonim 

válasza:

Red Vixen kolléga végre valami értelmeset írt:D
Így van,ittas állapotban átváltasz érzelmes módba.
Előjönnek a régebbi, esetleges feldolgozatlan érzelmek,gondok, bajok.
13/13 anonim 

válasza:

Én is gyakran sírok, egy bizonyos mennyiségű ital után. A valóságban is érzékeny vagyok, de azért nem sírok-rívok állandóan. Valahogy ilyenkor mindig előjönnek régebbi (akár csak jelentéktelennek tűnő, vélt vagy valós) sérelmek, és néha nem tudom megmagyarázni, hogy ilyen dolog miatt miért zokogtam, holott ezek a mindennapokban nem okoznak szomorúságot, vagy már rég (azt hittem legalábbis) feldolgozott esetek. Viszont nekem elég sok problémám van, igaz, a párkapcsolatomra nem lehet panasz, az az egyedüli stabil pont az életemben, de amit tanulok, így a vége fele közeledve már látom, hogy egyre inkább nem nekem való, ki vagyok teljesen ábrándulva belőle, nincs sok barátom, nem élek nagy társasági életet, visszahúzódó vagyok, és szerencsétlen a munkahelyemen és az egyetemen is, még csak azt sem mondhatnám, hogy olyan hű nagy anyagi biztonság venne körül. Ok, túlzás lenne azt mondani, hogy olyan rosszul élnénk a párommal, mondhatni magyar viszonylatokban átlagosan, még nem az épp életüket kezdő, fiatalabb generációkhoz képest is, ha 2 főre nézzük. De, bármelyikünk, kb bármikor elvesztheti a munkahelyét, pláne én, aki még diákként dolgozom, és amíg ezt a f..s egyetemet el nem végzem, addig nem is igazán lesz lehetőség/idő másra. Na ennyit rólam, szóval visszatérve a kérdésedre, ahogy írták már, ilyenkor az agynak ,,kikapcsol" az a része, ami a logikus gondolkodásért felel, és előtörnek az érzelmek, valószínűleg ezért sírunk mi, és ugyanezért valaki erőszakos, agresszív lesz, valaki mindenen röhög, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!