Duci lány meghódíthat egy sportosabb fiut?
Figyelt kérdés
180 cm 90 kg. Arányosan oszlik el. Sokan kedvelnek, es szeretnenek jarni velem. Szep arcom van es jo humorom.
Jelenleg is dietazom, igy nem kerek a fogyj le kommentekbol. Nyaron 15 kg-tol szabadultam meg. Es azota is igyekszem tenni az alakomert. Ez a fiu is megdicsert hogy sokat fogytam. Csak szeretnem tudni, hogy meghodithatnam-e annak ellenere, hogy nem vagyok vekony? Es hogy ez esetben mivel probalkozzak?
2016. febr. 6. 17:26
12/15 anonim válasza:
A leírás alapján pont az a gondja lehet veled hogy el vagy hízva... volt ilyen haverom, akinek nagyon bejött egy közös lánybarátunk... de zavarta hogy kövér a csaj ezért nem jöttek össze sose.
13/15 anonim válasza:
Kérdező egyrészt nagyon magas is vagy és egy átlagos korodbeli pasi 80kg,szerintem minden 5.srác aki járna veled
14/15 zgyzgy válasza:
Tapasztalatom szerint sem a centi, sem a kiló nem számít.
Akinél ez a mérvadó, az már eleve felejtős.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!