Az itteni nők többsége szükségből jött össze párjával?
Figyelt kérdés
Eddig szinte az összes nő akikkel leveleztem mind nagyon rossz helyzetbe volt minden téren, ezért összeköltöztek fiúval, de a jelenlegi helyzetük se jó, mert nem boldogok és csak stresszelnek. Ilyen egy mai párkapcsolat? Én amikor együtt vagyok valakivel, akkor kizárom a problémákat és boldog vagyok.. de akik nem, azok miért vannak ilyen kapcsolatba benne, ha nem boldogok? Szükségből?2016. febr. 2. 00:42
11/13 anonim válasza:
:)
Olyan szükséget éreztem a lábam között meg a mellkasom táján, amikor megláttam, hogy miután megadtuk egymásnak, ami kellet családot is alapítottunk!
Életem legnagyobb és legjobb szüksége maradt azóta is!
12/13 anonim válasza:
Fuj! Utolsót kivéve totál elment az életkedvem...
13/13 anonim válasza:
De milyen fura hozzáállás részedről. Ha valaki depressziós, nem tud a párja segíteni neki, nem tudja meggyógyítani.
Inkább mintha keserűség lenne benned.
"Micsoda? Van pasid? Akkor segítsen ő, engem hagyj békén!"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!