Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Az itteni nők többsége szükség...

Az itteni nők többsége szükségből jött össze párjával?

Figyelt kérdés
Eddig szinte az összes nő akikkel leveleztem mind nagyon rossz helyzetbe volt minden téren, ezért összeköltöztek fiúval, de a jelenlegi helyzetük se jó, mert nem boldogok és csak stresszelnek. Ilyen egy mai párkapcsolat? Én amikor együtt vagyok valakivel, akkor kizárom a problémákat és boldog vagyok.. de akik nem, azok miért vannak ilyen kapcsolatba benne, ha nem boldogok? Szükségből?
2016. febr. 2. 00:42
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
55%

:)

Olyan szükséget éreztem a lábam között meg a mellkasom táján, amikor megláttam, hogy miután megadtuk egymásnak, ami kellet családot is alapítottunk!

Életem legnagyobb és legjobb szüksége maradt azóta is!

2016. febr. 2. 14:03
 12/13 anonim ***** válasza:
Fuj! Utolsót kivéve totál elment az életkedvem...
2016. febr. 2. 15:05
 13/13 anonim ***** válasza:

De milyen fura hozzáállás részedről. Ha valaki depressziós, nem tud a párja segíteni neki, nem tudja meggyógyítani.

Inkább mintha keserűség lenne benned.

"Micsoda? Van pasid? Akkor segítsen ő, engem hagyj békén!"

2016. febr. 2. 16:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!