Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Lehet használni hogy ne...

Lehet használni hogy ne ismerjenek fel?

Figyelt kérdés
Azért hogy ne ismerjenek fel az emberek valahol lehet használni símaszkot? Vagy tiltja a törvény vagy valami?

2016. jan. 31. 18:53
 1/5 anonim ***** válasza:
télen biciklis kamaszok hordják, de nekem kicsit az jut róla eszembe, hogy mit vagánykodik, főleg ha tényleg nem csak a hideg miatt veszi fel :D lehet nem ismernek meg, de feltűnöbb leszel, sokkal, pont azért is amit mondtál, mert mégis csak azok hordják, akiknek okuk van a rejtőzködésre, általában :D
2016. jan. 31. 18:55
 2/5 A kérdező kommentje:
mondjuk én nem úgy gondoltam hogy kint a nyílt utcán egy rakás ember előtt
2016. jan. 31. 18:58
 3/5 anonim ***** válasza:
hát akkor hol? bemész valami helyre még gyanúsabb, "mit akar ez símaszkban" fejek körülötted, butaság...:D
2016. jan. 31. 18:59
 4/5 anonim ***** válasza:

Az biztos, ha símaszkban jelensz meg valahol, mindenki téged fog bámulni, és kitalálni, hogy vajon ki lehetsz.

Az is elképzelhető, ha van biztonsági őr az adott helyen, hogy kockázatosnak vél, és vagy követ állandóan, vagy felszólít a távozásra.

2016. jan. 31. 19:05
 5/5 anonim ***** válasza:
Tilosnak nem tilos, de ahogy rámutattak a többiek: bizonyos helyszíneken, bizonyos körülmények között.... enyhén szólva, gyanússsss
2016. jan. 31. 19:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!