Ti, hogyan szoktátok leszerelni a boltokban a szemtelenkedő, tolakodó, kocsival lökdösődő embereket mikor sorban álltok?
Figyelt kérdés
Pláne mikor éppen fizetek és még akkor is elkezdi nekem lökdösni a kocsiját, aztán mikor már mennék, akkor meg elém tollja, és nem hagyja, hogy nyugodtan elpakoljam a megvásárolt terméket. Én meg folyamatosan szépen csendben próbálom kikerülni. Ezt miért csinálják, és mi a legjobb módszer, hogy leszereljem őket?2016. jan. 28. 11:18
11/13 anonim válasza:
Nem értem, velem sosincs ilyen. Megveszem és pakolom. A kocsit meg mindig a minden boltban a kasszától továbbtolom és befordítom oda ahol pakolni kell. Ja és gyorsan próbálok pakolni nem ráérősen.
12/13 anonim válasza:
Velem csak egyszer fordult elő a postán, egy öreg néni mögöttem volt, szépen becsoszogott mellém, majd végül jobbra előttem kötött ki a csoszogásával, ott szoltam neki hogy "legyen kedves visszaállni mögém" ő meg köpni nyelni nem tudott, amúgy profin csinálta, 5 perc alatt csoszogott előre 50 cm-ert egy kívülállónak fel sem tűnt.
13/13 A kérdező kommentje:
Hát velem néni csinálta, tegnap speciel majdnem elütött a kocsijával, olyan nagy sunggal ment, és még balra sem nézett, a szerencsém az volt, hogy jó volt a reflexem, de nem hogy lelassítana, ment tovább és a kocsim oldalát súrolva közölte, hogy nem látta, hogy jövök, pedig elég lassan jöttem és még hátra is kellett mennem, és reflexből még a kocsin is kellett fordítanom, mert elég érdekesen közlekedett a kocsival a néni. A pénztárnál a biztonsági őr mentett meg tőle szerencsére tudatosan vagy tudatlanul nem tudom, mert szerintem látta, hogy kerülgetem a néniket és mondtam is, hogy milyen veszélyesen közlekednek ezek a nénik, és miután én bementem az egyik pénztárhoz, nem engedte oda a nénit mögém is állt aztán lezárta a kaput. De volt már olyan is, hogy álltam a sorba, és mögöttem egy fiatal nő a teljes testsúlyával elkezdett lökdösni, pedig nem is voltak mögötte sokan. Direkt nem reagáltam rá, mert szerintem van olyan aki azért csinálja, hogy vitát generáljon, és hogy ő legyen a középpontba. Meg megmondom őszintén feleslegesnek tartom olyan emberekkel leállni vitázni, akik undokságból ilyet csinálnak. Nincs kedvem az energiáimat rájuk fecsérelni.
2016. jan. 28. 12:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!