Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ingerküszöb csökkentése?...

Ingerküszöb csökkentése? Többi lent

Figyelt kérdés
Először is leszögezem, hogy tisztában vagyok vele, az emberek változnak az idő előrehaladtával ugyanúgy, mint maga az emberi faj. Arról gondolkoztam, hogy míg egy régi filmben egészen más poénok voltak, amin akkor még jót nevettek, a mostani fiatalok (nem mai fiatalozásra megy ki a kérdés) már baszolút nem nevetnek rajta. Az inger küszöbük fentebb van. Ennek talán a legnagyobb oka az internet és az ott megtalálható tartalmak, illetve a liberális hozzáállás sok mindenhez. Míg egy régi film sok embernek má már roppant unalmas lenne (mert nem tudnak gondolkozni), addig egy mondern akciófilm, aminek nem is igazán kell szólnia semmiről, már sokkal jobb, mert ott vannak a robbanások, lövöldözések stb Csak én érzem azt, hogy ez a folyamat nem jó? Valahogyan kiöl valami meg nem határozható mégis értékeset az emberekből...
2016. jan. 17. 18:56
 1/2 A kérdező kommentje:
Lehetséges, hogy ez valaha változni fog?
2016. jan. 17. 18:56
 2/2 tarnai ***** válasza:

heh. a görögök durvábban kúrtak mint bármelyik valóságshow. te csak a saját kis látószögedből pillantasz a világra. a világ változik, már MINDEN volt 5x, és annak az ellenkezője is. NINCS UJ A NAP ALATT! és EGY ÚJSZÜLÖTTNEK MINDEN VICC ÚJ.

NYISD KI A SZEMED, ÉS LÁSS!

2016. jan. 18. 13:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!