Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ti fűrdés közben előfordúl,...

Ti fűrdés közben előfordúl, hogy bele pisiltek a kádba?

Figyelt kérdés
Kort, nemet írjatok.

2016. jan. 16. 16:16
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
78%
Igen, szinte majdnem mindig.:D
2016. jan. 16. 18:44
 12/22 anonim ***** válasza:
100%

Akkor most azt képzeld el, utolsó, hogy mivel én élőben is ezt be szoktam vallani, ha megkérdezi, emiatt így a többiek is könnyebben vállalják, hogy velük is előfordult.

Ne úgy képzeld el, hogy minden egyes alkalommal, meg általában elmegyek előtte pisilni, és oké, hogy az tele van fertőtlenítővel, de a strandokon is rengetegen belepisilnek, nem csak a gyerekek, akkor meg már ezerszer inkább a sajátom, amit utána le is mosok magamról, mint másé.

Nem kellene ennyire álszenteskedni, lehet, rossz a mintavételem, de az eddigi tapasztalataim alapján ez semmi extra, és a való életben az emberek közel sem annyira igényesek, mint azt ezen az oldalon hangoztatják az emberek. Ó, te jó ég, hogy hányan fürdenek csak kb. hetente, mindenféle egyéb mosakodás nélkül, nem mosnak fogat, vagy akár szexelnek rendszeresen szintén heti egy fürdés mellett.

Ez budapesti egyetemi tapasztalat főleg, meg egyéb ismerősök, ne lekoszlott, ránézésre is igénytelen embereket képzelj el.

Felőlem el lehet engem ítélni, én a magam részéről nem szeretem, ha valaki többnek hazudja magát annál, ami, szóval minden bevallott belepisilést csak értékelni tudok.

2016. jan. 16. 18:49
 13/22 anonim ***** válasza:
28%
Én kb. 10 éves koromban pisiltem be a kádba.Azóta nem. :D 16/L
2016. jan. 16. 20:31
 14/22 anonim ***** válasza:
5%
Ember ezt most komolyan kérdezed? Vagy csak unatkozol otthon?
2016. jan. 16. 21:04
 15/22 anonim ***** válasza:
100%

Mennyi idióta! A pisit a vérből választja ki a vese.

Én ha sebem van, első hogy lenyalom a vért.

akkor lenyalom a pisit szerintetek? Aszär az pedig a bevitt takarmányból marad meg. Az mind átment a szádon, csak nem éppen azon formájában ahogy kijön!

Az emberek legtöbbje brunyált már mosdóba!

Szükség törvényt bont!

Nekem mindig volt kis ellenérzésem vele, de miután egy német férfi elhozott stoppal Bécsbe, és a komforttalan házban aludhattam, megmutatta elalvás előtt hogy a lépcsőnél van a WC, de ha csak csorgatnom kell nyugodtan brunyáljak a kézmosóba a lakásban!

A kádban, vagy zuhanyzóban ha zuhanyzom simán belebrunyálok. A kádba, ha fürdöm, akkor nem, hanem a mosdót "célzom" meg! Nincs WC mellette, és ki kellene menni a fürdőszobából! Borzadjatok népek!

És meghívlak benneteket egy kis fürdésre hozzám! :-)

2016. jan. 16. 21:21
 16/22 anonim ***** válasza:
100%
Ráolvastam a kommentekre! Viszont kamatyolás előtt mindig megmosom magam, és ha véletlenül fürödni nem tudok, a lompost akkor is megmosom. (a mosdóban) :-) /szerencsére elég gyakran/ :-)
2016. jan. 16. 21:23
 17/22 anonim ***** válasza:
gyerekkoromban csináltam ilyet, de amikor beszámítható lettem (:D) utána nem
2016. jan. 17. 20:18
 18/22 anonim válasza:
100%
:DDDDDDDDD hehehehehehehehehahahaaha én is szoktam :DDDDDDDD amelyik meg azt írja hogy ő nem szokott az hazudik! Mit teszitek magatokat? Itt lehet írkálni a jót meg a szépet azt közbe meg rosszabbak vagytok mint mi ahányan irtuk hogy bele pisilünk!! :DDDDDDD Nem halsz meg tőle :DDDDDDDDDDDDDDDDDD VÉGEEEMMMMM :DDDDD
2016. jan. 21. 14:47
 19/22 anonim válasza:
100%
szerintem az tenyleg gusztustalan ha valaki pl uszodaban csinalja ezt de ha otthon az elfogadhato..amugy minek jatszani az alszentet? en is csinaltam mar...egy jo forro furdonel teljesen ellazulnak az izmok is szoval? :D amugy 15l :)
2016. jan. 23. 02:59
 20/22 anonim ***** válasza:
Ha nálad fürdök majd, akkor belevizelek.
2016. jan. 23. 03:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!