Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ti mit tennétek ha anyátok a...

Ti mit tennétek ha anyátok a házatokat aminek az ajánlott ára mondjuk 40 millio ft a becslö szerint, eladja 18 millióért csak hogy minel elöbb eltudja adni?

Figyelt kérdés
Azonnal akadt rá vevö, ráadásul még az ingatlanost is ki akarja hagyni a buliból, mert annyira felelötlen (a szerzödéseket se olvassa át, nekem meg nem engedi nehogy már tájékozottabb legyek nála) pedig kizarolagos szerzodest kotott ráadásul az ingatlanos hozta a vevöket, most megsemmisitettek az eredeti adasvetelit, amiröl az ingatlanos tudott,és írnak újat hogy kihaggyak. Az egészben az a szép, hogy nagyot fog szívni anyám és persze én is de nem tehetek semmit, mert nehogy már én a lánya aki kettönk közül még a szerzödéseket is olvassa, én mondjam meg neki,hogy mit tegyen, ezért megvert és minden jelenleg zajló történésekböl, információkból kizárt. 22\L
2016. jan. 8. 17:36
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Mellesleg a kizárólagos szerződést a legnagyobb baromság aláírni bármilyen céggel ,de ez más téma.
2016. jan. 8. 18:16
 12/18 A kérdező kommentje:
kell lennie megoldásnak, az se baj ha nem legális
2016. jan. 8. 18:18
 13/18 anonim ***** válasza:
Anyád jól megszivatta magát, meg ki az az eszement aki ingatlanossal akarja eladni a házát, főleg kizárólagos szerződéssel?
2016. jan. 8. 18:20
 14/18 A kérdező kommentje:
a legális szó helyett az etikusra gondoltam szóval ha nem etikus, törvénnyel azért nem akarok szembe menni
2016. jan. 8. 18:20
 15/18 A kérdező kommentje:
engem is megszívatott
2016. jan. 8. 18:21
 16/18 anonim ***** válasza:
Eladatnám az ingatlanossal drágábban.
2016. jan. 8. 18:43
 17/18 anonim ***** válasza:

ingatlanos nem kell, az csak a pénzt nézi, ingatlanos nélkül is lehet házat eladni, viszont ügyvéddel, megfelelő szerződéssel. De szerintem az ilyen magánszerződéseket már el sem fogadják sehol, mindenhol csak ügyvéddel hitelesítettet.

Az ingatlanos csak annyit játszik, hogy hozza az érdeklődőket, meg viszi a pénzt, semmi többet, érettségi elég hozzá, meg jó kommunikációs készség, semmi jogi háttér, max. gyorstalpalón kapnak egy agymosást, semmi több...

2016. jan. 8. 19:45
 18/18 anonim ***** válasza:
De az isten áldjon már, többször is kérdezték, miért nem tudod leírni, hogy mi közöd van a házhoz? Ha a te tulajdonod is, akkor anyád nem tudja eladni a beleegyezésed nélkül.
2016. jan. 9. 17:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!