Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mit gondoltok egy ilyen nőről?

Mit gondoltok egy ilyen nőről?

Figyelt kérdés
Két gyereke van, tizenéve él parkapcsolatban az első szerelmével. Mással nem volt kapcsolata. Második gyerek után mikor visszament dolgozni, viszonyba kezdett egy házas, szintén gyerekes pasassal. Mindenkinek beadja hogy ő milyen tisztességes, jó ember, és anya. A férfi felesége beszélt vele, miután lebuktak, és még neki állt feljebb hogy mindenki hibázik meg ne haragudjon, meg nem nagy dolog amik történtek. A párja nem tud semmit, minden megy a normális kerékvágásban. A megcsalt asszony nem köpte be. Indoknak azt kapta a megcsalásra, hogy nem foglalkozott eleget a férjével. Őt állították be gonosznak az ismerősi körben, meg mindenféle idegbetegnek. Mindegy hogy én ki vagyok a sztoriból, véleményekre lennék kíváncsi.

2016. jan. 8. 14:35
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Tudom mit érzel...

A férjem volt szeretője,éjjel ment le a férjem m.helyére, két kisgyerekét otthon hagyta, vagy a férjtől szökött le...No komment.De később mikor a férjem otthagyta,mégis szemétkedett velem, elhordott Engem mindennek...

ja meg a facen előadja, hogy imádja, odavan a gyerekeiért,közben meg pont letoxjta őket,mikor elment kúrxni, míg aludtak a gyerekek...ha tudnák...azóta már nagyocskák lettek...

Sajnálom a nő férjét,sztem joga lenne tudni,milyen nő a felesége...

2016. jan. 9. 07:08
 12/17 A kérdező kommentje:
Minden hazugság kiderül egyszer. Majd megtudja máshogy. Nekem is szar mert elhíresztelte ő milyen szuper anya, én meg úgy vagyok beállítva mint aki kikészítette idegileg. Közbe meg én mentem legjobban tönkre. De felálltam.
2016. jan. 9. 10:41
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

"Mindegy hogy én ki vagyok a sztoriból"

Én tudom, hogy ki vagy. Én is kilennék! :-))

2016. jan. 9. 13:01
 14/17 anonim válasza:
Nagyon normálisan állsz a dologhoz.Talán enyhítő körülmény,amint írtad a másik nő lehet hogy pánikszerűen próbál kihátrálni a nagyon rossz kapcsolatából,és mivel előtte nem volt senkije azt sem tudja hova kapkodjon,sajnos pont a te férjed került a közelébe.Azzal próbálja védeni magát hogy jó ember,jó anya.Ezt nehéz megítélni,nem tudni miért romlott el az ő házassága...
2016. jan. 9. 13:57
 15/17 A kérdező kommentje:
Hát ez az nem tud/akar kihatrálni csak szórakozott a férjemmel. Nem akart se ő se férjem komolyabbat. Éhenhalna a két gyerekével a férje fizetése nélkül. Szanalmasnak találom. Ezért nem kell összevissza szülni a semmire. Én egyedül is fel tudnam nevelni a fiamat. Mi helyreraktuk magunkat jobb a kapcsolatunk mint volt. Részben mert szex nem volt csak csók. Mivel ezt biztosan tudom így kapott egy esélyt.
2016. jan. 9. 14:51
 16/17 anonim ***** válasza:

11 vagyok.Nem akarlak elkeseríteni, de hasonló a történetünk, és az én férjem is csak egy csókot vallott be először... de volt ott más is.

(a bevezető szövegedben viszonyról írtál még,egy csók nem viszony)

Az a nő is úgy volt, hogy nem dolgozott,az élettársa tartotta el, ha otthagyja a két gyerekkel, nem tudom mi lett volna vele.De így,hogy nem kellett a férjemnek, szült még egy 3. at gyorsan, hogy bebiztosítsa magát..

2016. jan. 9. 19:10
 17/17 A kérdező kommentje:
Én biztosan tudom hogy csak csökok voltak. Az mindegy honnan de tudom.
2016. jan. 10. 11:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!