Két gyereke van, tizenéve él parkapcsolatban az első szerelmével. Mással nem volt kapcsolata. Második gyerek után mikor visszament dolgozni, viszonyba kezdett egy házas, szintén gyerekes pasassal. Mindenkinek beadja hogy ő milyen tisztességes, jó ember, és anya. A férfi felesége beszélt vele, miután lebuktak, és még neki állt feljebb hogy mindenki hibázik meg ne haragudjon, meg nem nagy dolog amik történtek. A párja nem tud semmit, minden megy a normális kerékvágásban. A megcsalt asszony nem köpte be. Indoknak azt kapta a megcsalásra, hogy nem foglalkozott eleget a férjével. Őt állították be gonosznak az ismerősi körben, meg mindenféle idegbetegnek. Mindegy hogy én ki vagyok a sztoriból, véleményekre lennék kíváncsi.
A férjem volt szeretője,éjjel ment le a férjem m.helyére, két kisgyerekét otthon hagyta, vagy a férjtől szökött le...No komment.De később mikor a férjem otthagyta,mégis szemétkedett velem, elhordott Engem mindennek...
ja meg a facen előadja, hogy imádja, odavan a gyerekeiért,közben meg pont letoxjta őket,mikor elment kúrxni, míg aludtak a gyerekek...ha tudnák...azóta már nagyocskák lettek...
Sajnálom a nő férjét,sztem joga lenne tudni,milyen nő a felesége...
2016. jan. 9. 07:08
12/17 A kérdező kommentje:
Minden hazugság kiderül egyszer. Majd megtudja máshogy. Nekem is szar mert elhíresztelte ő milyen szuper anya, én meg úgy vagyok beállítva mint aki kikészítette idegileg. Közbe meg én mentem legjobban tönkre. De felálltam.
2016. jan. 9. 10:41
13/17 anonim válasza:
"Mindegy hogy én ki vagyok a sztoriból"
Én tudom, hogy ki vagy. Én is kilennék! :-))
2016. jan. 9. 13:01
14/17 anonim válasza:
Nagyon normálisan állsz a dologhoz.Talán enyhítő körülmény,amint írtad a másik nő lehet hogy pánikszerűen próbál kihátrálni a nagyon rossz kapcsolatából,és mivel előtte nem volt senkije azt sem tudja hova kapkodjon,sajnos pont a te férjed került a közelébe.Azzal próbálja védeni magát hogy jó ember,jó anya.Ezt nehéz megítélni,nem tudni miért romlott el az ő házassága...
2016. jan. 9. 13:57
15/17 A kérdező kommentje:
Hát ez az nem tud/akar kihatrálni csak szórakozott a férjemmel. Nem akart se ő se férjem komolyabbat. Éhenhalna a két gyerekével a férje fizetése nélkül. Szanalmasnak találom. Ezért nem kell összevissza szülni a semmire. Én egyedül is fel tudnam nevelni a fiamat. Mi helyreraktuk magunkat jobb a kapcsolatunk mint volt. Részben mert szex nem volt csak csók. Mivel ezt biztosan tudom így kapott egy esélyt.
2016. jan. 9. 14:51
16/17 anonim válasza:
11 vagyok.Nem akarlak elkeseríteni, de hasonló a történetünk, és az én férjem is csak egy csókot vallott be először... de volt ott más is.
(a bevezető szövegedben viszonyról írtál még,egy csók nem viszony)
Az a nő is úgy volt, hogy nem dolgozott,az élettársa tartotta el, ha otthagyja a két gyerekkel, nem tudom mi lett volna vele.De így,hogy nem kellett a férjemnek, szült még egy 3. at gyorsan, hogy bebiztosítsa magát..
2016. jan. 9. 19:10
17/17 A kérdező kommentje:
Én biztosan tudom hogy csak csökok voltak. Az mindegy honnan de tudom.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!