Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Amikor sokáig, mondhatni...

Amikor sokáig, mondhatni régóta, több éve egyedül vagy képes lennél visszazökkenni párkapcsolatba?

Figyelt kérdés

Úgy értem, hogy ilyenkor az ember szeretne társat, de már annyira megszokta az egyedüllétet, hogy mondjuk a kezdeti stádiumban a találkákhoz se lenne elég türelme, majd az esetleges együttélésnél az egymás kölcsönös elfogadása, megfelelése egymásnak, a másik döntéseinek tiszteletben tartása. Ide sorolhatnám a szexben való passzolást és úgy mindent ami egy párkapcsolatban van.

Az idősebb és középkorosztály válaszait vagy ha sorstárs olvassa és válaszol azt külön szívesen veszem.

2016. jan. 6. 16:10
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Sohaj....most direkt sajnáltatod magad? Nekem is hat, akkor most mivan? Összedől a gazdaság? Nem találkoztam azzal, akivel jó lenne, ennyi.

De akarsz, mert ha nem akarnál akkor telibe letojnád a témát, és nem a neten agonizálnál, hanem élnél. Növelned kéne az önbecsüléseden, mert az látszik higy nincs. Mindenkiben van ertkék, valami ami szerethető. De ha magad nem becsülöd és nem teszed rendbe a belső dolgaid, akkor nem.pár, hanem társ kapcsolat lesz, ami csak egymás energiáinak leszívása. Bár a többség ilyenben van benne, növelheted a statisztikát.te döntesz.

2016. jan. 9. 17:06
 12/14 anonim ***** válasza:
Még hányszor emeled ki? Már vagy 8x láttam, de soha nincs válasz, mert mint írtam hülye kérdés.
2016. jan. 24. 15:19
 13/14 A kérdező kommentje:
Ennél okosabb választ is adhatnál vagy ennyi telik tőled?
2016. jan. 24. 19:17
 14/14 anonim ***** válasza:
Még hányszor emeled ki? :D -.-
2016. jan. 31. 17:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!