Miért van, hogy látatlanban is utálom a nálam szebb lányokat?
Na, leírás kimaradt:
Szóval, én sem vagyok csúnya lány, sőt. Viszont ha meglátok valakit, aki tényleg gyönyörű, nem akarom megismerni, akkor se, ha igazából aranyos. Egyszerűen bánt, hogy jobban néz ki nálam.
Tényleg elgondolkodtál ezen, és nem jöttél semmi eredményre?
Nyilván kisebbségi komplexusod van. Büszke vagy arra, ahogy kinézel, de mivel nem tehetsz arról, hogy nézel ki, szebb sem lehetsz, mint amilyen vagy. Ez nem utálat, ez irigység.
Amúgy biztos hogy szebbek nálad?
Lehet , hogy csak rosszul látod önmagad ,és a lányokat.
Megtudnád mondani , hogy valójában mitől is szebbek ezek a látatlanban "láthatatlan " lányok?
Ilyenek ezek a szép lányok. Szeretik azt érezni hogy ők a legszebbek, az egójuk ettől akkora mint egy ház, és azonnal megsérül, ha valaki mást látnak aki szebb.
Vagy ez van, mikor valaki mást dicsérnek hogy szép, akkor is 2 dologra gondolnak:
1. k..va anyád hogy szebb vagy nálam
2. szép vagy persze de én szebb vagyok sokkal
Azt is viccesnek tartom, mikor a nők kiakadnak hogy a férfiak megnézik őket...közben egy nő is legalább úgy, ha nem sokkal alaposabban felméri a másik nőt.
Gondolom él benned az ősi ösztön, hogy a másik nő = vetélytárs, és ezért zavar ha jobb nálad.
Jó ég, az a látatlanban mit keres ott? :D
Nekem már tényleg aludni kéne :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!