Mit reagáltatok volna? Fogyatékossal találkoztam.
Ma sétáltam az utcán, és elment mellettem egy bekötött hajú lány. Látszólag mind ketten jó kedvűek voltunk, így rajtam is volt egy kis mosoly, hogy nem csak én sétálgatok. Majd közelebbről megláttam, hogy az egyik füle hiányzott. Kirázott a hideg, és valami rettenetes látvány volt, hogy ott simán bőr van és nem fül. Szerintem meglátta az arckifejezésemet, mert miután ez történt felemelte a fejét és úgy sétált tovább. Mintha büszke kéne legyen erre.
Így visszagondolva lehet kicsit sértő voltam, de ti mit reagáltatok volna a helyzetembe?
Attól még nem fogyatékos valaki, hogy hiányzik a fél fülkagylója. Valamennyire rosszabbul hall, de nem annyira. A különleges vonzza a szemet, de az is zavarhatja őket, ha szándékosan elkapod róluk a tekinteted. Próbálj meg úgy nézni, mintha nem látnál valami különöst. És:
Bámulj csak! Lehet, hogy varázslót látsz!
Amúgy baromi idegesítőek akik ha valaki nem teljesen szabványos, akkor úgy néznek rá, mint a bazári majomra.
Nekem van a két szemem között egy kis eltérés.Nem csúnya, tehát ennek ellenére is szép, vonzó embernek tartanak, de bármily apró is az eltérés, sokan észreveszik és még vannak olyan pofátlan bunkók is, akik megkérdezik, és miért???? Köze hozzá???
Bár mint mondtam nem taszít másokat, csak kíváncsivá teszi, tehát nincs mi miatt szégyenkeznem de akkor is idegesítő ha az embert kérdezgetik, vagy nézegetik.Hogy ugyan miért van az az 1 század milliméteres eltérés?? Úgyhogy sokat mesterkedtem azon, hogyan tereljem el erről a figyelmem, pl fél oldalas frufru, rafinált smink.
De tudod mit? A francnak van kedve ezzel bajlódni, ezután inkább büszke leszek rá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!