Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Szerintetek a kamasz lányok...

Szerintetek a kamasz lányok az édesanyjukat hogyan kellene, hogy illessék, milyen szavakkal?

Figyelt kérdés
Úgy értem tudjátok biztos, hogy vannak olyan lányok és fiúk, sajnos az én lányaim is ilynekek, nem tudnak disztingválni, hogy mindig megbántják az édesanyjukat, vagyis engem, azt gondolják, hogy az humoros, aztán után azt, hogy igazságos, legkésőbb pedig azt, hogy vagyány, ha beszólhatnak az anyjuknak, holott én nem akarok se elöl mami, hátul baby lenni, se állandóan perlekedő fáasztó nyanuka, de olyan érzésem van, hogy időnként a helyzetkomikumokból látják, hogy az ugratás, ha valaki az anyukáját bántja, de valahogy nem tartom ízlésesnek, nekem túl durva, bár lehet, hogy már én is hiperérzákeny vagyok, hol a harisnyám túl szexi, hol pedig a zoknim túl béna és nynaás, nem tudo egysezrűen mit reagálni rá, hogy nevessünk egy kicsit

#anya #harisnya #nevetés #zokni #helyzetkomikumok otthon
2016. jan. 4. 17:29
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
nekem az anyukám a barátom volt mindig én nem értek egyet azzal, hogy vagy az anyám vagy a világ, de az értelmezés változhat persze
2016. jan. 4. 18:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!