Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Amikor kiírja egy tizenéves a...

Amikor kiírja egy tizenéves a kérdését?

Figyelt kérdés
Pl. azzal kapcsolatban, hogy ő mennyire nem érti meg a korosztályát, a "mai" 15-16 évesek mennyire romlottak, dugnak fűvel-fával, füveznek, isznak, buliznak, ő pedig teljesen más, ő nem csinál semmi ilyet... Na ehhez hasonlók. Most ők mit várnak, hogy simogassuk meg a buksijukat, hogy "igen, te különleges vagy"? Miért kell általánosítani, hogy ilyenek a mai lányok, ilyenek a mai fiúk? Tán éltek az 50-es években is, vagy mi? :D
2015. dec. 28. 12:17
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
83%

Egyértelműen megerősítésre vágynak, ami nem feltétlenül rossz, csak értelme nincs a kérdésnek ezen az oldalon. Ez inkább frusztrációból fakad, hogy nem találják a helyüket a kortársaik közt, vagy csak nehezen.

Iskolában dolgozom, nyugodtan lehet általánosítani, 1-2 kivétellel elképesztő, hogy milyenek a kölkök.

2015. dec. 28. 12:22
 2/11 anonim válasza:
16%

De bunkók vagytok!

Szánalmasak, mindjárt roszat gondoltok, pedig nem csinálnak semmi rosszat!

2015. dec. 28. 12:46
 3/11 anonim ***** válasza:
42%

Én sem értem, de felnőttek közt is van rengeteg ilyen álszerénykedős kérdés. "Jól tettem, hogy... ?" "Igazam van, hogy... ?"

És mindig fájdalmasan egyértelmű, de a sok birka megadja nekik az áhított popsinyalást.

2015. dec. 28. 12:49
 4/11 anonim ***** válasza:
44%
Te pontoztál le, kettes? Mi volt a rossz a kommentemben? Fáj az igazság?
2015. dec. 28. 12:52
 5/11 anonim ***** válasza:

Persze, a lelkük mélyén mindenki vágyik ezekre, még ha csak azért is mert ez a divat és a többiek ezt csinálják.

Pláne a lányok, akik sokkal jobban igénylik a társaságot meg a többiek szeretetét mint a fiúk.

Végül megőrülnek, depressziósak lesznek. 12 évesen még én is ezzel áltattam magamat, és semmivel nem vagyok előrébb. Vegyük pasizást/csajozást, a 14-18 éves korosztályhoz nem lesz szerencsém 20 felett ha pedig igen azok a menőség vagy pénz vagy autó miatt járnának velem, meg szánalmasnak is tartanám magam.

Mondom ezt úgy, hogy 17 vagyok és 90%ban a gép előtt ülök, de nem áltatom magam, hogy ez a jó, csak nem sok lehetőségem van.

2015. dec. 28. 12:53
 6/11 anonim ***** válasza:
Gondolom te azok közé tartozol,akiket "problémásnak látnak" azaz amiket leirtál.Sajnos ilyen fiatalokkal van tele a mai világ.Remélem az én gyerekeim nem lesznek ilyenek,hogy ennyi idősen ilyeneket csináljanak amiket irtál.Ezek helytelen dolgok egy 15-16 évestől.
2015. dec. 28. 12:56
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

Valószínűleg valami olyasmit vár, hogy nem ő van elb*szva hanem a többiek, és hogy nem vele van a baj. Ha már barátai nincsenek, akkor legalább igaza legyen.

De amúgy egyet értek velük sokszor.

2015. dec. 28. 13:07
 8/11 anonim ***** válasza:
76%
Ha nem akarod, hogy általánosítsank, akkor te se általánisíts!:„Amikor kiírja egy tizenéves a kérdését?"
2015. dec. 28. 13:12
 9/11 anonim ***** válasza:
Na és te mit éreztél most, amikor kiírtad ezt a kérdést?
2015. dec. 28. 14:19
 10/11 anonim válasza:

Nem én pontoztalak le!

De képzeld nem mindenki ilyen!

Vannak még normális emberek, ha nehéz is elhínned!

Van aki, tényleg nem ilyen ha akarod szívessen belinkelek egy kérdést, ami szintén nem olyan mint amit te leírtál!

2015. dec. 28. 19:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!