Milyen egy divatos 15 éves srác?
Esetleg képekkel is illusztrálhatjátok.
Szemüveges, magas, vékonyabb alkatú (nem gebe, de nem is izomagy) srác vagyok.
Főleg hasonló korúak, ezen belül is főleg a lányok véleménye érdekel. De bárki véleménye jöhet.
15/F
Ezt szerintem a saját stílusodra kell szabni,neked kell tudnod, mi az, amit akarsz sugallni a többiek felé:)
(Én például folyton olyan feliratos pólókat hordok, amiknek a felirataival egyetértek, vagy csak úgy érzem nekem szólnak, de van, amikor csak megtetszik valaminek a szabása, vagy bármi, amitől úgy érzem, engem képvisel :D)
Szerintem ne akard mások által "elfogadott" dologgá tenni magad, akkor nem igazán téged látnak, csak valami divatos fiút (mondjuk, lehet, hogy pont ez a célod, ki tudhatja:D),és szerintem a ruhák két dologra hivatottak:
•takarni velük a bőrfelületet, amit nem akarsz mutogatni
•egy újabb lehetőség,hogy azt csinálj, amit akarsz :DD
Kicsit régi a kérdés, de én is azt tudom tanácsolni amit a többiek. Keress egy saját stílust. Ha bejön neked ez a b*ziskodás amit mostanában csinálnak, csináld. Én kipróbáltam. Nem jött be. Azóta meg lett a saját stílusom, nem egy ecset vagyok, normális elegáns ruhákba járok suliba. haverokkal meg általában ezekben a hip hop szerkókban vagyok. (megjegyezném hiphopozok is) legyél olyan ruhában amiben jól érzed magad, és ne érdekeljen más véleménye. (egyedül a szüleidé, ha valami nem tetszik nekik arra azért hallgass, mert nem akarnak rosszat)
Mindenjót!
Zsolti
16/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!