Tcsehi kérdése:
Ciki vagy Cuki 17 éves fiúként 165 magasnak lenni?
Figyelt kérdés
És zavaró lehet ha magasabb lesz a párom?2015. dec. 27. 17:50
11/20 A kérdező kommentje:
Nem vagyok izomagy. :)
2015. dec. 27. 21:53
12/20 anonim válasza:
Hidd el, lesz akinek így is tetszeni fogsz. Egyrészt, mert vannak nálad alacsonyabb nők, másrészt pedig mert ízlések és pofonok. Hidd el, nem ciki, ne hallgass senkire...
13/20 anonim válasza:
22 évesen 168 cm vagyok. Most akkor én mit mondjak??? :D
Mondjuk én annyira nem bánom, sőt, még örülök is neki, hogy nem vagyok egy égimeszelő.
22/F
14/20 A kérdező kommentje:
Végre értelmes kommentek, köszönöm! :)
2015. dec. 29. 18:51
15/20 anonim válasza:
Nekem van egy pont ilyen ismerosom es o jofej.
Engem nem zavar ha egy fiu alacsonyabb lenne csak legyen jofej :-)
16/20 anonim válasza:
Légy karizmatikus, menő meg a társaság közepe, szeressenek az emberek.
A lányoknak nem a pénz számít, nem is az izom, vagy a jóképűség, hanem, hogy "legyél valaki". Persze nem mondom, hogy bármelyik lány erre építené a kapcsolatát, de a 95% ezek miatt képes kapcsolatba kezdeni.
Ha nem leszel ilyen akkor is van esélyed csak csak kisebb.
17/20 A kérdező kommentje:
A megszokott társaságomban általában ilyen vagyok...új társaságban azért kicsit nehezebb a dolog, de nem kell engem félteni. A lányokkal mindig túl jól kijövök, meg a fiúkkal is...csak a lányok legtöbbször "csak barátnak" tartanak, vagy második lehetőségnek ha nem kapják meg akire vágynak..
2016. jan. 9. 14:07
18/20 anonim válasza:
Egyik se.
Ilyen vagy. Bumm. Ha lesz párod, majd elfogadjátok egymást olyannak, amilyenek vagytok.
19/20 |TheKillerFox| válasza:
Nem a magasság számít.Az,hogy vagy valaki,akit szeretnek, az, hogy vannak olyanok, akiket te szeretsz.Ez már elég.
20/20 A kérdező kommentje:
Igen, már kezdem megtapasztalni is. :)
2016. febr. 8. 20:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!