Szerintetek ez problema? Mitol van?
Egyszeruen ki nem allhatom a kozonseges dolgokat. Nem tudom jol erezni magam olyan helyzetekben ahol ugyanazt csinalom mint az emberek nagy resze.
Nem szeretek olyan helyre menni ahova mindenki megy ,mindenki mehet.
Pl.: ha latom,hogy az emberek nagy resze kolat iszik akkor en spriteot iszok ,mert nem birom elviselni,ha olyan vagyok mint masok.(Jo ez eleg bagatel pelda,de szerintem a lenyeget ki lehet venni belole.)
Hadd linkeljem ide a saját, nagyon hasonló kérdésemet. :D
Ott több válasz is érkezett, illetve társalogtam egy sorsstárssal.
http://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__emberi-tulajdonsagok_..
Nekem is van ilyesmire hajlamom, de nem durván. Inkább apróságokban jön ki. Például ami vagy aki különösen népszerű, főleg ha listaelső a maga kategóriájában, az nekem tuti nem tetszik. Például ha van egy favorit csapat (sportban), én tuti az ellenfélnek szurkolok. A megosztó dolgokat sokkal érdekesebbnek találom, az elhanyagolt, észrevétlen, lesajnált emberekkel, csoportokkal pedig van egy alap együttérzésem.
A másik, de hasonló difim: enyhén szórakoztatónak, de inkább szánalmasnak találom az emberek jó részére jellemző következő viselkedési formát: tesznek, csinálnak valamit, mert az úgy szokás, és nem néznek a dolgok és a miértek mögé. Példa: az illető kinézi azokat az embereket, akiknek piecingje van aztán megszületik a lánya és rögtön rohan kilövetni a fülét. Őszintén: nem mindegy, hová kerül az a nyavalyás fémdarab? Az én szememben ugyanaz a kettő, sőt, a piercinges annyival előrébb van, hogy szabad, tudatosabb választása volt, mint a csecsemőnek.
Koszi a hasznos valaszokat! A linket kulon koszonom,par hasonlosagot eszrevettem es megertettem.
Egyszeruen csak nem birnek ugy elni mint mindenki,nem birnek egy gyarban dolgozni,atlagos eletet,atlagos eletszinvonalon elni.(ezzel nem leszolni akarok senkit,tisztelem a kozmunkastol elkezdve a tanarig az osszes munkat.) Csak nem,nem birnek ugy elni mint az emberek 90%-a. Hiaba mondja akarki ,hogy majd beallok en is a sorba ,ha egyszeruen az az eletforma,eletstilus elhetetlen szamomra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!