Szerintetek mennyire normális az ha egy huszon éves srác szeret plüss állatokkal aludni és úgy általánosságban szereti a plüssöket?
Figyelt kérdés
2015. dec. 25. 00:39
11/14 anonim válasza:
Nem értem, ez miért lenne abnormális dolog. Ha szereti, hát szereti. Váljon egészségére.
12/14 anonim válasza:
Én 33 éves vagyok, de ezt már annyiszor elmondtam, hogy szerintem mindenkinek a könyökén jön ki. 2 db kutyám van, az egyik plüss a másik igazi. Mindkettőt pontosan ugyanannyira szeretem. Öt éve szakítottunk a barátnőmmel akit én nagyon szerettem, a szakítás után teljesen egyedül maradtam. Senki más (ha szabad megszemélyesítéssel élnem) nem maradt számomra a világon akivel megoszthattam volna a szomorúságomat, mint az említett plüsskutya és így utólag azt gondolom, hogy sokszor azért nem lettem öngyilkos, mert az utolsó pillanatban valahogy mindig a kezembe került "ez a gyerek holmi". Akkoriban nagyon sokat jelentett számomra, nem csak a szeretetet, hanem a melegséget és a megértést is. Igazából kizárólag rajta múlott, hogy képes maradtam szeretetet adni és elfogadni; nélküle nyilván valami szőrös hegyi szörnyeteggé változtam volna, legalábbis lelkileg. És mind a mai napig megvan és ott üldögél az ágyam szélén. Az igazi kutyám pedig a legcsodálatosabb lény a világon, akit valaha is ismertem. Egyetlen dologra képes: szeretetet adni korlátlan mennyiségben. És kutya létére valami akkora hihetetlen intelligencával van megálldva, hogy néhány ember ebből a szempontból a közelébe sem érhet. Szóval szerintem ezzel nincs semmi baj, sem a plüssállatokkal sem az igazi házikedvencekkel. A kutya az ember legmegértőbb társa, szokták mondani és ez garantáltan igaz is, még akkor is, ha csak egy plüsskutyáról van szó. Én néha a plüsskutyámmal alszom és ettől nem érzem magam gyerekesnek. Azon kívül elárulok egy titkot: aki minden áron ki akarja pusztítani önmagából a gyereket, hamarabb meghal. Aki pedig képes felnőtt korában is valamennyire gyerek maradni, az jelentősen könnyebben fog megbírkózni az élet nehézségeivel. Erre több példát is fel tudnék hozni, de mostmár inkább nem untatnék ezzel senkit sem.
13/14 anonim válasza:
Én is azzal szoktam, nekem egy cuki tacskóm van. Nagyon szeretem!:) 17/F.
14/14 anonim válasza:
#12 Mindenkiben ott a gyerek éne egész életében csak lehet később teljesen elzárja már.
Az gáz, ha valaki gáznak tartja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!