Melyik volt előbb, a fekete vagy a fehér ember?
Az első ember leszármazottai mutálódtak fehérré és feketévé.
De te a válaszomra el se fogod olvasni, csak ugrálni fogsz, hogy én azt írtam, hogy mi fehérek hamarabb voltunk. De ezt egy szóval sem írtam.
nehéz a felfogásod? semmi elkorcsosodás nincsen.
volt az ember, aminek egy része északra vándorolt.
ilyenkor kialakultak a negridek és az europidok.
és olyan 200-300ezer évbe tellet míg kifehéredtünk, úgyhogy a feketék voltak hamarabb.
én nem használok olyan szót, hogy felsőbbrendű bőrszín alapján. de az igaz, hogy pl az europidok átlagba okosabbak, mint a negridek.
egyébként ez a cigányozás is hülyeség, amíg nem vándoroltak ki az őseink afrikából, természetesen még cigányok sem voltak. sőt megsúgom, közelebbi rokona a fehér ember a cigánynak, mint a néger a cigánynak. meglepő, de a cigányok is az europid rasszhoz tartoznak. europidon belül is vannak, akiknek sötét a bőre pl olaszoknál, spanyoloknál, görögöknél jellemző.
szóval miután különváltak az emberek, utána bontódtak rasszokká(europid, negrid, australid, mongolod), így a különválástól van értelme erről beszélni, de amíg nem váltak külön, csak ember volt, aminek sötét bőre volt, de ez nem azt jelenti, hogy a feketéktől származunk.
mert ahhoz nagyon sok idő kell, 200ezer év is akár.
mire kifehérednének, már úgy is bele fognak olvadni az amerikaiakba.
Kedves kérdező ne haragudj de extrém sötét vagy. xD
Csak úgy árad belőled a hülyeség és a rasszizmus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!