Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Segítség, kezdjek félni...

Segítség, kezdjek félni magamtól? (lent a kérdés)

Figyelt kérdés
Már nem csak marom a testem,hanem elkezdtem vagdosni,pedig mar igy is tele vagyok csúnya hegekkel. Van még valaki,aki ezt csinálja? Kezdek félni, hogy folyton sebzem magam. Ti mikor alltatok le ezzel és hogyan? Már több éve marrom magam,a vagdosást csak most kezdtem.

2015. dec. 22. 21:23
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Ne csináld ezt magaddal!!!! Pszichológust keress fel az ünnepek után de sürgősen!!!!!
2015. dec. 24. 15:36
 12/14 anonim válasza:
Nagyon depressziós típus vagyok és sokszor kerültem olyan állapotban,hogy az ágy szélén ültem egy bicskát tartva a csuklómhoz és mérlegeltem a helyzetet.Soha nem vágtam meg magam.Ha meg szeretnék halni akkor egy vágás és kész,az én döntésem,de nem vagdosom magam szanaszét csak,hogy mások tudtára adjam,hogy gondjaim vannak.Véleményem szerint ez szánalmas dolog.
2015. dec. 25. 01:42
 13/14 A kérdező kommentje:
Senki nem vette eddig eszre. Noveremnek elmondtam,de ő is szarik bele. Senkit nem erdekel,gondolom a regi csufoloim is, ha meglatnak csak örülnének neki,hogy milyen debil lettem. De legalabb mar ennyivel is örömet tudnék nekik okozni.
2015. dec. 25. 06:48
 14/14 anonim válasza:
Szerintem ne félj magadtól, esetleg keress egy pszichológust ő talán segíthet megoldani a problémáidat. Bátran beszélgess emberekkel és próbálj kicsit vidámabb lenni, hisz mindenkinek vannak rossz napjai, de attól még nem áll meg az élet, túl kell lépni. Próbálj a jó dolgokra koncentrálni. Szívesen beszélgetek veled privátba is ha gondolod írj nyugodtan.
2016. jan. 2. 20:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!