Mit tegyek hogy megutáljam az önbántalmazást (vagdosást, szurkálást)?
Figyelt kérdés
Pár hónapja szoktam rá a vagdosásra. Mivel otthon kiderült,és pszichológushoz is járok,így nem vagdosom a kezemet. Hanem szurkálom....és azon gondolkozom majdnem egy hónapja hogy hol vagdossam magam(hogy tesi órán vagy öltözködéskor ne vegyék észre az osztálytársaim). Mert azt észrevették páran hogy vagdosom a kezem. Hát igen..volt aki lehülyézett,volt aki tanácsot adott hogy szokhatnék le róla. Viszont rájöttem hogy jobban megbántam a leszokást,mint magát a vagdosást/szurkálást. És hogy szeretem ezt csinálni. Hiába hallgatok zenét,vagy ilyesmi,úgy érzem hogy mindenre az önbántalmazás a megoldás...2015. dec. 19. 11:56
11/17 anonim válasza:
de cica, hiába írsz rám, ha nem tudok válaszolni.. még megnézni sem tudom.. :D
12/17 A kérdező kommentje:
Az kár :/ hány éves vagy amúgy?
2015. dec. 19. 19:45
14/17 A kérdező kommentje:
Akkor nem vagy sokkal idősebb:) ismertél/ismersz lelkibeteg lányokat? De most tényleg,mi az ami megfog bennük (téged)? Mert amikor ez rólam kiderült szinte mindenki lehülyézett.. :/
2015. dec. 19. 20:00
15/17 anonim válasza:
szerintem ezt ne itt beszéljük meg.. :D
ha gondolod vegyél fel skypeon, schwarzi48 a nevem ott..
16/17 A kérdező kommentje:
Oké,akkor holnap csinálok magamnak skypeot
2015. dec. 19. 20:09
17/17 anonim válasza:
Csak aztán vigyázz azzal a bácsival ott skypeon!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!