Miért "kell" ugyanazt a dolgot tízszer megkérdezni?
Miért "kell" ugyanazt a dolgot tízszer megkérdezni? :D
22F
Ez a kérdés is volt már párszor :D
Ha ugyanaz a személy kérdezgeti ugyanazt napi hatszor, heteken keresztül akkor jelentem a kérdést és az adminok elintézik. Egy idő után meg csak rájön, hogy hülye.
Egyesek addig kérdezgetnek, amíg nem kapnak olyan választ amit ők elképzeltek.
Mások pedig csak hülyék a kereső mezőt használni, mert lehet, hogy ő életében először tette ki a kérdést, de attól még megnézhetné a régebbieket, amire ugyanúgy megkaphatná a választ.
Első, ez jó volt. :D
Elhiszem, hogy ez is volt, de azokat nem én írtam ki. Tényleg. Pedig nem ma regisztráltam... :DD Nekem eddig nem volt különösebb gondom ezzel, adminnak se szoktam jelentgetni, csak ma csesződtem fel, miután még én lettem "ledegeneráltozva" csak mert szóvá tettem prüntyőkének, hogy úgy látszik, az előző kérdésére nem kapott neki megfelelő választ, erre ő, hogy én provokálom őt, meg hogy most írta ki először...
tulajdonképpen a legjobban az itteni rezidens "mindig szegény voltam, de a barátaim gazdagok, meg öt nyelven beszélek de takarítónő vagyok, meg a pasim nem vesz nekem karácsonyra semmit, bezzeg az exét kényeztette" kérdések írójától várnám a tutibiztos választ, mert ő minden témán napokig, hetekig rágódik. De komolyan és sértés nélkül, elfogadok bármi választ és nem szállok vitába senkivel, csak engedjétek, hogy megértsem, miért csinálják (csináljátok) ezt?
Mert unatkoznak. :D
Én is le lettem cseszerintve, mert egy csajszi kérdése alá írtam, hogy sok ilyen kérdés volt már. Mindenki lebszott, hogy jaj ne bántsam már a kérdezőt. :D
Ez a hörgős metál zenét hallgató csajnak szól, aki lehet, hogy csak egyszer tette ki a kérdést, de előtte már vagy 3szor kitettek hasonlót. És ezúton üzenem, hogy én is szeretem a metált és nem érdekel, hogy ezért ki vagyok e közösítve. De úgy látom az ő lelke gyengécske. :p
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!