Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért "kell" ugyanazt a...

Miért "kell" ugyanazt a dolgot tízszer megkérdezni?

Figyelt kérdés
Ha vendégségbe megyek és ott egymás után 8-10 alkalommal megkérdezném, hogy "Kaphatnék egy pohár vizet? Kaphatnék egy pohár vizet? Kaphatnék egy pohár vizet?stb" akkor szó szerint mindenki hülyének nézne, ugye? Akkor miért van telistele a Gyakori olyanokkal, akik heteken át naponta megkérdezik ugyanazt? És a legjobb, ha finoman jelzed, hogy ez már úgy kb. a tizedik kérdése a témában, akkor mindegyikük közli, hogy dehogyis, ő még csak ma regisztrált, szóval te vagy a hülye. Ha meg belinkeled neki az előző kérdéseit, rápirítva ezzel, akkor szó nélkül eltűnik... és másnap megint kiírja :D Ez mi? Megszállottság, unalom, pszichés gondok?
2015. dec. 14. 12:40
 1/9 anonim ***** válasza:

Miért "kell" ugyanazt a dolgot tízszer megkérdezni? :D

22F

2015. dec. 14. 12:42
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Ez a kérdés is volt már párszor :D

Ha ugyanaz a személy kérdezgeti ugyanazt napi hatszor, heteken keresztül akkor jelentem a kérdést és az adminok elintézik. Egy idő után meg csak rájön, hogy hülye.

2015. dec. 14. 12:52
 3/9 anonim ***** válasza:

Egyesek addig kérdezgetnek, amíg nem kapnak olyan választ amit ők elképzeltek.

Mások pedig csak hülyék a kereső mezőt használni, mert lehet, hogy ő életében először tette ki a kérdést, de attól még megnézhetné a régebbieket, amire ugyanúgy megkaphatná a választ.

2015. dec. 14. 12:58
 4/9 anonim ***** válasza:
Igazad van ebbe. De én láttam már még régebben hogy valaki feltett olyan kérdést amit előtte már kb 20 an kérdeztek 1 hónap leforgása alatt. Na most ez valóban idegesítő tud lenni hogy sokaknak hiába mondja az ember nem értik meg, stb... De vannak olyan helyzetek hogy pl újként regisztrált tag akar kérdezni valamit, és nem tudja hogy egyszer sőt nem is egyszer hanem sokadik alkalommal volt feltéve egy kérdés. Sokan lusták használni a kereső funkciót. De láttam már több ugyanolyan kérdést ahol vagy volt 1-2 válasz, vagy volt mondjuk 10 válasz és egyik válasz sem volt jóformán semmire sem való, tehát egy értelmes választ sem láttam több ugyanolyan kérdésnél, és ez is idegesítő tud lenni hogy valaki feltesz egy kérdést tegyük fel a turbó dízelese autóval kapcsolatban hogy mire kell odafigyeljen stb... Ez milliószor fel lett már téve, én is megkérdeztem már, bevallom de jóformán én sem kaptam a kérdésemnél értelmes választ csak azt hogy keressek vissza, stb... Aztán végül utána nem sokkal kaptam privát levelet ahol a rác belinkelt egy korábbi kérdést ahol részletes válasz fogadott a kérdésre.
2015. dec. 14. 13:03
 5/9 A kérdező kommentje:

Első, ez jó volt. :D

Elhiszem, hogy ez is volt, de azokat nem én írtam ki. Tényleg. Pedig nem ma regisztráltam... :DD Nekem eddig nem volt különösebb gondom ezzel, adminnak se szoktam jelentgetni, csak ma csesződtem fel, miután még én lettem "ledegeneráltozva" csak mert szóvá tettem prüntyőkének, hogy úgy látszik, az előző kérdésére nem kapott neki megfelelő választ, erre ő, hogy én provokálom őt, meg hogy most írta ki először...

tulajdonképpen a legjobban az itteni rezidens "mindig szegény voltam, de a barátaim gazdagok, meg öt nyelven beszélek de takarítónő vagyok, meg a pasim nem vesz nekem karácsonyra semmit, bezzeg az exét kényeztette" kérdések írójától várnám a tutibiztos választ, mert ő minden témán napokig, hetekig rágódik. De komolyan és sértés nélkül, elfogadok bármi választ és nem szállok vitába senkivel, csak engedjétek, hogy megértsem, miért csinálják (csináljátok) ezt?

2015. dec. 14. 13:03
 6/9 anonim ***** válasza:
Ne is foglalkozz az ilyen gyökerekkel, értelmes ember nem értheti meg őket. :D Had ismételgessék magukat, egy idő után úgyis tiltva lesznek.
2015. dec. 14. 13:05
 7/9 anonim ***** válasza:

Mert unatkoznak. :D

Én is le lettem cseszerintve, mert egy csajszi kérdése alá írtam, hogy sok ilyen kérdés volt már. Mindenki lebszott, hogy jaj ne bántsam már a kérdezőt. :D

Ez a hörgős metál zenét hallgató csajnak szól, aki lehet, hogy csak egyszer tette ki a kérdést, de előtte már vagy 3szor kitettek hasonlót. És ezúton üzenem, hogy én is szeretem a metált és nem érdekel, hogy ezért ki vagyok e közösítve. De úgy látom az ő lelke gyengécske. :p

2015. dec. 14. 13:06
 8/9 anonim ***** válasza:
Van itt egy kisgyerek, aki pár hetente megkérdezi, hogy szemüvegesen lehet-e katona, meg hogy a szemüveges katonák lőnek-e. Na, az is idegesítő már. De sok hasonló van. Retardáltak.
2015. dec. 14. 15:39
 9/9 A kérdező kommentje:
Most hogy mondjátok, a szemüvegesre én is emlékszem. És volt egy vastaglábas-harisnyás is sokáig, de ő már sajnos eltűnt, pedig rajta mindig jókat nevettem. Hát úgy látszik, érdemi választ nem fogok kapni egyetlen "gyakori kérdezőtől" sem, kár, tényleg jó lett volna megtudni, mi történik ilyenkor a fejükben. Nektek mindenesetre köszönöm a válaszokat, és ha valaha erre tévedne egy érintett.. tényleg világítsa már meg az elmémet. :)
2015. dec. 14. 18:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!