Kiket jelöltök be-/vissza Facebookon?
Figyelt kérdés
2015. dec. 11. 01:06
11/12 anonim válasza:
Én bejelölgetni nagyon nem szoktam senkit, visszajelölni is csak akkor, ha tényleg ismerem az illetőt. Pl. osztálytársat vagy rokonokat. Van amikor olyan jelöl be, akit mondjuk látásból ismerek vagy tudom a nevét, de attól ő nekem még nem számít ismerősnek.
12/12 anonim válasza:
Kevés embert. Aki csak szimplán ismerős, de tudom, hogy úgysem beszélnénk facebookon, azt nem, mert úgy érzem, felesleges. Akivel beszélgetni is fogok és komolyabban érdekel a személyisége vagy egyetemi témával kapcsolatos, azt igen.
Vissza csak azt, akiről tudom, hogy kicsoda vagy nem tűnik kamunak. Nem vagyok bent semmiféle ismerkedős csoportban és a profilomon sem látszik sok dolog, szóval nem kapok sok jelölést. :) Néha 1-2 aktuális hírekkel, politikával, sorozatokkal, könyvekkel kapcsolatos oldalról jön 1-2 értelmesebb jelölés, akit vissza is igazolok ismeretlenül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!