Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért érzem magam így? (lent,...

Miért érzem magam így? (lent, hosszabb)

Figyelt kérdés

Elveszett 18 éves lány vagyok, nem találom a helyem, elég naplopó lettem az utóbbi 5 évben. Nem tudom mi történhetett, de így történt. Azóta csak rosszabb és rosszabb. Az érettségi előtt vagyok, eléggé rosszul érzem magam, mert ebben a 4 évben nem sokat művelődtem. :( Tudom, az én hibám. Hogy mit tettem ez ellen? Nem sokat, nem vett rá a lélek, bármivel motiváltam magam. A családom szét fele csúszik. Nekem meg mindenen jár az eszem csak azon nem amin kéne. Még az öngyilkosságon is. Gondolkodtam pszichológuson, de nem hiszem hogy anyagilag támogatnák a szüleim, pedig már felvetettem a kérdést.

Nem csinálok semmi számomra hasznosat, mert bűntudatom lenne, hogy nem azt csinálom amit kell (persze így is gyötör az a bűntudat, de még úgy látszik nem eléggé).

Annyira rossz. Legszívesebben csak úgy megszűnnék létezni. Szóval, semmi életcél, semmi elképzelés.

létezik az a valaki aki szívesen beszélgetne velem erről?

2015. dec. 9. 23:37
 1/2 anonim ***** válasza:

Cél. Célra van szükséged és sikerélményre, amit csak kemény melóval lehet elérni. A sikerélményt pedig rengeteg kudarc előzi meg. Életcélt tűzz magad elé, légy NŐ és amilyen daccosan nem csinálsz semmit, ezt a daccot és energiát használd fel arra, hogy építsd magad. Sosem késő elkezdeni, csak ambició és kitartásra van szükség, ami belülről jön, nem tud senki adni neked egy marékkal.

20/F

2015. dec. 10. 00:07
 2/2 anonim válasza:
Figyelj és olvasd el ezt többször és ha lehet hangosan , hangosabban!! ÉS KÉREK VISSZA JELZÉST!! . Most a szüleid vegetálnak, azaz vannak mint egy növény, várnak kivárnak hátha történik valami, hátha lesz valami ami új erőt ad nekik. Igen lehet várni múlik az idő és ennyi, de lehet másképp is, mondjuk azt a mondod egy nap, hogy innentől nem várod, hogy legyen valami hanem csinálsz valamit. Mert idővel talán ha szüleid szétmennek, vagy túl vagy egy öngyilkossági kísérleten feltűnik, hogy semmi nem változik. Nem fog semmi változni soha erre várni nincs értelme és mivel lassan kezded felfogni ezt azért tört fel benned az az érzés, hogy nem jó ez így. Szóval nem létezik olyan, hogy belülről valami motivál, de van egy jó hírem, van egy egész tested és van sok éved arra, hogy bármi elérj, értem én, hogy felkelsz és ma tanulok, vagy elmondom, a szüleimnek amit érzek és elmondom nekik, hogy ma arra keltél, hogy vége...., ma te hozod a döntést és az lesz ami akarsz, és nem sikerül az egy újabb ok arra, hogy dönts. Dönts mert megteheted, mert minden reggel mikor felkelsz az első kérdésed magadban : Ma mi lesz? én döntök erről vagy fel sem kelek és lemondok az életemről becsukom a szemem és vagyok. Vagy felkelsz és elmondod minden este, hogy igen ma éltem mert döntöttem és soha de soha nem számít, hogyan , jól vagy rosszul, de ma is éltem mert élni akarok és lesznek álmaim amiért élhetek és az álmaim mutatják a fényt az életemben velem lesznek mikor minden ellenem van és sötét érzés ostromol mert az álmaim vagyok én akár mennyire is távoliak!!! Ők az én álmaim és csak az enyémek!!
2015. dec. 10. 07:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!