Miért érzem magam így? (lent, hosszabb)
Elveszett 18 éves lány vagyok, nem találom a helyem, elég naplopó lettem az utóbbi 5 évben. Nem tudom mi történhetett, de így történt. Azóta csak rosszabb és rosszabb. Az érettségi előtt vagyok, eléggé rosszul érzem magam, mert ebben a 4 évben nem sokat művelődtem. :( Tudom, az én hibám. Hogy mit tettem ez ellen? Nem sokat, nem vett rá a lélek, bármivel motiváltam magam. A családom szét fele csúszik. Nekem meg mindenen jár az eszem csak azon nem amin kéne. Még az öngyilkosságon is. Gondolkodtam pszichológuson, de nem hiszem hogy anyagilag támogatnák a szüleim, pedig már felvetettem a kérdést.
Nem csinálok semmi számomra hasznosat, mert bűntudatom lenne, hogy nem azt csinálom amit kell (persze így is gyötör az a bűntudat, de még úgy látszik nem eléggé).
Annyira rossz. Legszívesebben csak úgy megszűnnék létezni. Szóval, semmi életcél, semmi elképzelés.
létezik az a valaki aki szívesen beszélgetne velem erről?
Cél. Célra van szükséged és sikerélményre, amit csak kemény melóval lehet elérni. A sikerélményt pedig rengeteg kudarc előzi meg. Életcélt tűzz magad elé, légy NŐ és amilyen daccosan nem csinálsz semmit, ezt a daccot és energiát használd fel arra, hogy építsd magad. Sosem késő elkezdeni, csak ambició és kitartásra van szükség, ami belülről jön, nem tud senki adni neked egy marékkal.
20/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!