Költözés másik országba. Mire kéne figyelnem?
Sziasztok.
Január közepén fogunk Magyarországra költözni. Ukrajnában éltünk idáig valamint apa részéről ukrán vagyok, magyarul és ukránul anyanyelvi szinten beszélek.
Eddig csak nagyon ritkán jártam Ukrajnán kívül, Magyarországon pedig csak egyszer voltam eddig.
17/f
Rengeteg hülye lesz, egózsák mindenki és minden rossz, ami nem az övüké (tisztelet a kivételnek, mint mindig).
Röviden ennyi. De mivel beszéled a magyart, ezért nem lesz semmi, szóval ennyi. Ezeket próbáld meg megszokni, elfogadni.
Nem tudom ez mennyire jellemző de egyik ottani ismerősöm mondta hogy van egy német osztálytársa és folyamatosan bántották miatta.
Egyébként Budapestre megyünk :)
Általában jól kijövök másokkal és gyorsan barátkozom, Ukrajnán belül is sokat költöztünk, most pl Kijevben élünk.
Viszont van egy kis akcentusom, de állítólag nem annyira zavaró.
Biztos ő fogja eldönteni 17 évesen, hogy hova költözzenek.
Amúgy meg ne halgass az előttem szólókra, semmivel nincs több bunkó Budapesten mint bárhol máshol. Senkit nem érdekel, hogy milyen telefonod/ruhád van, pont, hogy kb mindenki olyan közönyös és leszar mindent, hogy az se tűnne fel senkinek ha egy bohócjelmezben járnád az utcákat.
Az már csak rajtad múlik, hogy milyen barátokat választasz, persze mindenkit megtalál pár fogyatéko, akkor is ha nem keresi őket az ember, de ez ugyanúgy megtörtnéik bárhol máshol is a világban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!