Smucig vagyok, ha nem szeretem a kocadohányosokat?
Az még oké, ha valaki néhanapján kér 1 szál cigit.
De ki nem állhatom, amikor valaki napi háromszor kér tőlem cigit a hét napjából öt napon át vagy, ha bulizni megyünk, akárhányszor kimegyek cigizni, pincsikutya módjára lohol utánam és kér tőlem cigit.
Ha meg nemet mondok vagy rászólok, akkor meg vérig sértődik és az ismerőseim meg leteremtenek.
Az oké, ha valaki heti egy szálat elszív és mástól kér; de a több szálat elszívók miért nem vesznek egy dobozzal? Úgy utálom, amikor azt mondják, mert nem dohányzom, csak néha gyújtok rá, aztán tőlem és a többi dohányostól lejmolnak egymillió szálat.
Ti hogy vagytok ezzel?
Na többek között ezért tettem le a cigit...
Sajnos én is voltam már úgy, hohlgy le voltam égve és egy barátomtól lejmoltam egy hétig (kamasz voltam még), de amint lett pénzem, vettem az illetőnek 2 doboz cigit. Ennek evidensnek kéne lennie.
De nagyon sokan elég pofátlanok, csak kéregetnek de vissza nem adják soha. Ilyenkor az a legjobb megoldás, ha 2 doboz van nálad, és az egyikben csak 2-3 szál. Amikor le akarnak lejmolni, azt veszed elő, és megmondod, hogy az utolsó száladat azért nem szeretnéd odaadni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!