Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hogyan állítsam vagy állíttass...

Hogyan állítsam vagy állíttassam már le végre a zaklatót?

Figyelt kérdés
2015. dec. 7. 12:32
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Mivel és hol zaklat?
2015. dec. 7. 12:37
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Gondolod, hogy egy ilyen kérdésre, lehet érdemben normális választ adni?
2015. dec. 7. 12:53
 3/11 anonim ***** válasza:
Vágj hozzá egy szál száraz kolbászt és amíg eszik, szaladj.
2015. dec. 7. 12:56
 4/11 anonim ***** válasza:

- Hol zaklat?

- Miért zaklat?

- Mit tudsz róla? Ismered személyesen vagy csak internetről?

- Te hány éves vagy?

2015. dec. 7. 13:06
 5/11 A kérdező kommentje:

Bocsánat, hogy így írtam ki... csak nyilvánosságra nem tudom hogyan írjam le a részleteket...

idős ember... először facen, majd telefonon, majd emailen zaklatott. volt ,hogy felkeresett ahol lakom, leveleket küldözgetett. fenyegetett... és volt hogy azzal fenyegetett, hogy ha nem válaszolok neki emailen akkor megkeres és annak nem lesz jó vége... és többször sértegetett. aztán volt hogy 3-4 hónapig nem írt ezért letöröltem az emailt meg mindent.... mert azt hittem abba hagyta. ezért már nincs bizonyítékom, csak 2 levelem van...

ezért feljelenteni nem tudom...

Azt tudom hol lakik, véletlenül rájöttem, mert láttam egyszer a háza előtt... vannak ismerőseim, akik szívesen keállítanák... de már elegem van belőle... eltelt 2 év és nem hagy.... votl hogy rám fogta azt ,hogy beteg, mert hogy hiányzom neki és ebbe betegszik bele.... meghogy így szeret meg úgyszeret... egyik pillanatban én vagyok az isten ,másik pillanatban meg sérteget és fenyeget.. volt hogy a tanáromat is felkereste.. azt is tudja mit csinálok ,pedig én nem mondtam neki semmit....

olyanokat akar terjeszteni rólam ,ami nem igaz....

megőrjít....

Hogyan állítsam le????????

2015. dec. 7. 13:35
 6/11 anonim ***** válasza:

Facen,telón tiltasd le,vagy töröld magad.

Jelentsd fel.

2015. dec. 7. 13:41
 7/11 anonim ***** válasza:
Ezek szerint személyes ismerősöd, mert másképp nem tudhatja, sem a mail címedet, sem a telefonszámodat, sem a lakcímedet, ezeket nyilván magad adtad meg neki. Nem írtad hány éves vagy és milyen kapcsolat volt köztetek, amiből kialakulhatott ez a helyzet. Egyszerűen tiltsd le mindenhonnan, akkor nem tud elérni. Ha személyesen keresne, akkor szólhatsz az ismerőseidnek, akik megmondják neki, többet rád se gondoljon, de hívhatod a rendőrséget is. Ha törölted is a leveleket, azokat szakember simán visszatudja állítani és megvan a bizonyítékod is. (N)
2015. dec. 7. 13:46
 8/11 A kérdező kommentje:

egy szakkör alkalmával ismertem meg... 2szer láttam csak..

akkor kérte el az adataimat, azt hittem a szakkör miatt kell...

2015. dec. 7. 15:21
 9/11 anonim válasza:
Elégítsd ki,tudod úgy a lábai között,és utánna nem zaklat
2015. dec. 7. 17:05
 10/11 Yellowbanane1012 válasza:
Utolsónak a k**rva anyját!!!! Remélem sikerült megoldanod, itt már a csak a rendőrség segíthet, ha kérsz távoltartásit. Ha azt megszegi előzete sbe kerül
2019. jan. 16. 23:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!