Mi a véleményetek egy alacsony lányról?
Első látásra,most az arcot meg a többit ne nézzük, mi jut eszetekbe? Megmosolyogtató?
:)
153cm. 49 kg
Elsőre? Naná.
De ha jól néz ki, akkor cuki. Átkarolható, odébb tehető. :D
Lány vagyok. Egy ex dolgai miatt némi fenntartással kezelek bizonyos külső jegyekkel rendelkező alacsony lányokat. (Tudom, ovis dolog, de ez van)
Egyébként semmi véleményem nincs róluk, ha az alacsony és magassarkút nem kedvelő barátnőimmel megyek valahová nem veszem fel a legmagasabb cipőmet mert kellemetlenül érzem magam ha mindenki más felé tornyosulok.
Nagyon tetszik! Valahogy olyan kis szeretgélni valók és törékenyebbnek tűnnek! :D
A barátnőim 160 cm-nél nem voltak kisebbek, de egyszer majd szeretnék egy valóban alacsony lánnyal is összejönni, de elég kevéssel találkoztam eddig.
És általában az alacsonyabb lányok formásabbak is! :)
Köszönöm a válaszokat ! :-)
8-as ,inkább hagyjuk...
Én mindig az alacsonyabb lányokat kedveltem.
Valahogy kedvességet láttam bennük és azt váltották ki belőlem, hogy gondoskodjak róluk :)
Lehet furcsa ezt így hallani..
Nem kell aggódnod emiatt ha te vagy ez a lány.
Szép napot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!