Lehet, hogy csúnya vagyok és ezért nem kellek a nőknek? F/26
Figyelt kérdés
2015. dec. 4. 19:09
11/13 anonim válasza:
De ha nem tartod magad csúnyának, akkor ne úgy indíts egy kérdést, hogy lehet csúnya vagyok, mert a válaszok is erre lesznek felfűzve és nem kapsz rá érdemi választ, amit várnál. Akkor úgy mond, hogy félénk vagy és szerinted ezért. :)
12/13 anonim válasza:
Akár férfiről, akár nőről van szó az esetek 99%-ban nem csúnyák a magukat annak gondoló egyének, csak hatalmas önértékelési gondjaik vannak.
Volt olyan "udvarlóm" aki testileg nagyon vonzott, és nem csak engem, mert a környezetemtől is kaptam a biztató és kissé irigykedő mondatokat. De az élethez való hozzáállása és az önértékelési problémái miatt, sajnos hamar elmúlt a külseje iránti rajongásom. A belső sokkal fontosabb.
A megszólalni sem merő emberek, vagy egyéb problémákkal rendelkezőknek pedig a a kisugárzása a legtaszítóbb.
Az emberek pedig elvárnak egy bizonyos szintű önbizalmat és fellépést a párjuktól.
13/13 A kérdező kommentje:
Hajjj de nehéz ez nekem...
2015. dec. 5. 07:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!