Mi a véleményetek a zöld szemű férfiakról? A kék szemszín jobb?
A zöld különlegesebb, mint a kék.
Zöldet még nem is nagyon láttam.
De a barnákkal volt eddig pozitív tapasztalatom. A kékekkel sajnos nem :(
Persze, nyilván nem a szemszínük miatt volt, de valahogy pont így jött ki. :)
Eddig, ha jól emlékszem, három pasimnak volt zöld szeme.Állítólag az a legritkább, de nekem sikerült kifognom...Egyikük elég különleges volt, mert a haja fekete volt, ez így nagyon szép volt a zöld szemmel.
Hát mit mondhatnék róluk?Mindhárman érzelmes, érdekes személyiségek voltak, kedvesek, alapvetően jó emberek.És nagyon vonzóak voltak, szépek, csinosak.De nagyjából ugyan ez volt jellemző a barna szemű barátaimra is, bár ők talán kicsit lobbanékonyabb természetűek voltak, meggondolatlanabbak.De különösebb gondom velük sem volt.Bár én nem a szemszín szerint választok, alapvetően a"jófiúkat" szeretem.
Kék szeműekről nem sokat tudok mondani, nem nagyon fordult meg ilyen a környezetemben.De azok a kék szeműek, akiket úgy nagyjából ismerek, nem keltenek bennem túl jó benyomást, érdekes módon valamiért minden kék szemű ismerősöm vonzódik az alkoholhoz valamilyen szinten és nem valami szerény a természetük.
Egy közeli ismerősöm volt kék szemű.Na ő nem alkoholizált, agresszív sem volt viszont minden nőre rámozdult, aki a közelébe került...
De ez csak az én személyes statisztikám, szerintem szemszínből még nem érdemes levonni messzemenő következtetést.
Nekem volt 2 éves kapcsolatom egy barna szemű sráccal, aki megcsalt. Zöld szeművel volt 2 éves, és utána egy 10 éves. Ők nem csaltak meg.
Az első szerelmem kék szemű volt, ő nem szeretett engem eléggé.
A kék szeműekben nehezebben bízok meg, nem tudom miért. De attól még tetszik, a szép kék szemekben el lehet veszni. :)
A zöld szem se rossz, igaz én annyira nem szeretem-
A barna a legjobb szerintem. Megbízhatónak tűnik tőle az ember, kedvesebb a tekintete.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!